Δευτέρα, 14 Οκτ.
25oC Αθήνα

Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα παντρεύτηκε θαυμαστή της

Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα παντρεύτηκε θαυμαστή της
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα παντρεύτηκε ένα θαυμαστή της σε λαμπερό γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Μαρμπέγια της Ισπανίας. Η συγκινητική ιστορία πίσω από την γνωριμία τους.

Στιγμές ευτυχίας για την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, καθώς η Ισπανίδα τενίστρια και ο Άρθουρ Μπόρχες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε ένα λαμπερό γάμο που έγινε το Σάββατο (5/10/24) με λιγοστούς καλεσμένους.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε κατά την διάρκεια του US Open το 2021 στο Central Park της Νέας Υόρκης, απέδειξε πως καμιά φορά η ζωή παίζει τα καλύτερα παιχνίδια. Και αυτό διότι καθώς η Μουγκουρούθα βρισκόταν στο Μανχάταν για τη διοργάνωση, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, με τον οποίο 3 χρόνια αργότερα παντρεύτηκε.

Μάλιστα η ίδια σχετικά με την γνωριμία τους έχει αποκαλύψει ότι όλα ξεκίνησαν για μια selfie, η οποία εν τέλη αποδείχτηκε το μήλο της έριδος.

«Βγήκα έξω και τον πέτυχα στον δρόμο. Ξαφνικά, γύρισε και είπε “καλή τύχη στο US Open” και σκέφτηκα “ουάου, είναι τόσο όμορφος”». Στη συνέχεια αφού έβγαλαν μια selfie πήραν ξεχωριστούς δρόμους, ωστόσο η μοίρα τους έφερε ξανά μαζί και εν τέλη οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GАЯВIÑE МUGUЯUΖΑ (@garbimuguruza)

Όσο για τη πρόταση γάμου η Ισπανίδα έχει δηλώσει:

«Ήταν παράξενο. Σκεφτόμουν κάτι άλλο και όταν έκανε πρόταση γάμου, άρχισα να κλαίω. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είπα “ναι” κλαίγοντας, ήταν πολύ ρομαντικό».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GАЯВIÑE МUGUЯUΖΑ (@garbimuguruza)

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα αποσύρθηκε πρόσφατα από το τένις έχοντας βρεθεί στην καριέρα της ακόμα και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το 2016 είχε κατακτήσει το Roland Garros, ενώ το 2017 πήρε και το Wimbledon. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις