Δευτέρα, 14 Οκτ.
26oC Αθήνα

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι προϋπόθεση ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι προϋπόθεση  ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν»

«Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Και στη σειρά που έκανα στο Netflix, δύο εβδομάδες αφότου γέννησα, ήταν εκεί και θήλαζα» δήλωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο «Buongiorno» σήμερα (14.10.2024). Η ηθοποιός μίλησε για τις οντισιόν που την απέρριψαν και για τον γιο της.

«Το καλοκαίρι πρέπει να έκλεισα 10 οντισιόν κι είχα 10 απορρίψεις μέσα σε δύο μήνες. Με επηρεάζει τόσο όσο. Στο παρελθόν πιο πολύ. Είναι κομμάτι της δουλειάς μου.

Και να με πάρουν και να μου επιβεβαιώσουν ότι Αντιγόνη πήρες τον ρόλο, είναι πάλι κλάσματα δευτερολέπτου. Η αγωνία σου πάλι συνεχίζει την επόμενη ημέρα. Δεν είμαστε μία σταθερή δουλειά» δήλωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Ο γιος μου είναι συνεχώς μαζί μου. Και στη σειρά που έκανα στο Netflix, δύο εβδομάδες αφότου γέννησα, ήταν εκεί και θήλαζα. Με βοηθάει και η μαμά μου.

Θεωρώ πολυτέλεια αυτό που μου συμβαίνει γιατί έχω γύρω μου πολύ ωραίο κλίμα στις δουλειές μου. Είναι προϋπόθεση για μένα ότι όπου πάω πάει και το παιδί μου, το ξέρουν από πριν και το έχουν αγκαλιάσει» συνέχισε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Media Τελευταίες ειδήσεις