Δευτέρα, 14 Οκτ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης της ομάδας έμεινε εγκλωβισμένος σε αεροδρόμιο της Λιβύης χωρίς νερό και φαγητό

ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης της ομάδας έμεινε εγκλωβισμένος σε αεροδρόμιο της Λιβύης χωρίς νερό και φαγητό

Τρομερές καταγγελίες από τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ και αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας Γουίλιαμ Τρόουστ-Εκόνγκ, ο οποίος υποστηρίζει πως η αποστολή της ομάδας έμεινε εγκλωβισμένη σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης πριν από το παιχνίδι των 2 ομάδων για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις έζησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Γουίλιαμ Τρόουστ-Εκόνγκ. Ο Νιγηριανός αμυντικός ετοιμαζόταν για τον αγώνα της Εθνικής του ομάδας απέναντι στη Λιβύη, στο πλαίσιο του 4ο ομίλου για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ωστόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη.

Και αυτό διότι το αεροπλάνο έκανε μια στάση σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης, στο οποίοι οι παίκτες των Νιγηριανών έμειναν «κολλημένοι» για πάνω από 10 ώρες, χωρίς να έχουν νερό και φαγητό μαζί τους! Μάλιστα η ομοσπονδία της χώρας δεν φρόντισε να προσφέρει βοήθεια τους ποδοσφαιριστές της Νιγηρίας, οι οποίοι έζησαν μια τεράστια ταλαιπωρία, με τον Εκόνγκ μάλιστα να ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Από την πλευρά της η ομοσπονδία της Νιγηρίας παρότι ενημερώθηκε δεν μπορούσε να κάνει κάτι, με αποτέλεσμα οι παίκτες της αφρικανικής χώρας να μείνουν κυριολεκτικά εγκλωβισμένοι και αβοήθητοι σε μια ξένη χώρα.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση να μποϊκοτάρουν το παιχνίδι και ως ένδειξη διαμαρτυρίας να μην παίξουν απέναντι στη Λιβύη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις