Δευτέρα, 14 Οκτ.
23oC Αθήνα

Δεν ξεχνά τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη η ΕΟΕ και η Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο, το μήνυμα στα social media

Δεν ξεχνά τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη η ΕΟΕ και η Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο, το μήνυμα στα social media
Eurokinissi

Δυο χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Ολυμπιονίκη μας, Απόστολου Νικολαΐδη, μετά από μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου και τόσο η ΕΟΕ, όσο και η Ομοσπονδία του Τάε Κβον Ντο, δεν ξέχασαν τον θρύλο του ελληνικού αθλητισμού.

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα (14.10.2024) από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης “έφυγε” από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική κοινότητα. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Ταε Κβον Ντο πέθανε στις 14 Οκτωβρίου του 2022, μετά από μάχη με σπάνια μορφής καρκίνου.

Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, δημοσίευσε μία συγκινητική ανάρτηση για τη “μαύρη” επέτειο, ανεβάζοντας μία κοινή τους τρυφερή φωτογραφία και κάνοντας ένα συγκινητικό σχόλιο.

Ανάρτηση στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έκαναν τόσο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), όσο και η Ομοσπονδία του Τάε Κβον Ντο.

“Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ολυμπιονίκης του τάεκβοντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης!

Ασημένιο μετάλλιο Αθήνα 2004

Ασημένιο μετάλλιο Πεκίνο 2008

Αξέχαστος…” ανέφερε η ΕΟΕ.

“Το διαμάντι του ελληνικού Ολυμπιακού ταεκβοντό, ο αθλητής με τις περισσότερες Ολυμπιακές διακρίσεις, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (ασημένιο μετάλλιο Αθήνα 2004, ασημένιο μετάλλιο Πεκίνο 2008) σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του αθλήματός μας.

Έφυγε με το κεφάλι ψηλά, γιατί ήταν ένας αληθινός μαχητής.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ!” πόσταρε η Ομοσπονδία του αθλήματος, που ο Έλληνας Ολυμπιονίκης τίμησε με την αθλητική του πορεία.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Ταε Κβον Ντο πέθανε στις 14 Οκτωβρίου του 2022, μετά από “μάχη” με σπάνια μορφής καρκίνου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις