Τρίτη, 15 Οκτ.
21oC Αθήνα

Κοινή εμφάνιση Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Κοινή εμφάνιση Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις των δύο πρώην Προέδρων της Ν.Δ. και Πρωθυπουργών, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, οι οποίες συνήθως κρύβουν και πολιτικά μηνύματα.

Σήμερα (14/10/24) Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, έδωσαν το παρών σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», για τα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Σαμαρά, μετά την άρνηση και των δύο να παραστούν στο street party για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μέσα από την αυτή γιορτή του επιχειρείν και τις βραβεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αντέχουν στις διαδοχικές κρίσεις, στόχος ήταν να σταλεί το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Μεταξύ των βραβευθέντων, ήταν αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague, ενώ βραβεύτηκε και  μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Δείτε την είσοδο του Κώστα Καραμανλή που χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους:

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη σαρωτική νίκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Παρόντες ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ο Σωκράτης Φάμελος, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παναγιώτης Δουδωνής. Παρούσα ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις