Τρίτη, 15 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Κώστας Καραμανλής χειροκρότησε τη βράβευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Ο Κώστας Καραμανλής χειροκρότησε τη βράβευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός βραβεύτηκε για την κατάκτηση της Euroleague σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε εκδήλωση που έδωσε ο “παρών” ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλή.

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός βραβεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας (14.10.2024) στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, να είναι μεταξύ των πολιτικών που βρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε στο “Σταύρος Νιάρχος”.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δέχθηκε ειδική τιμητική βράβευση από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, για την κατάκτηση της περσινής Euroleague.

Τη στιγμή που οι δημοσιογράφοι -και παρουσιαστές της εκδήλωσης- Αντώνης Κρητικός και Χρύσα Φώσκολου αναφέρθηκαν στον Παναθηναϊκό και η δεύτερη έκανε τον χαρακτηρισμό “κατακτητές Ευρώπης” ο Κώστας Καραμανλής -γνωστός για την αγάπη του προς το “τριφύλλι” ξέσπασε σε χειροκρότημα.

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:12:48 του video που ακολουθεί

Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο Ντίνος Σταύρος, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο παίκτης της ομάδας, Δημήτρης Μωραΐτης.

“Να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό το βραβείο. Είναι πολύ τιμητικό για εμάς. Από όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να φέρουμε μια τόσο μεγάλη επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό” ανέφερε ο αθλητής των “πρασίνων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις