Τρίτη, 15 Οκτ.
25oC Αθήνα

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα – «Έκλαψα πολύ όταν χωρίσαμε»

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα – «Έκλαψα πολύ όταν χωρίσαμε»
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Μαρία Ιωαννίδου και ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ζευγάρι, σύμφωνα με τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός, μπροστά στην κάμερα.

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή πέρασε η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα όσο ήταν ακόμη σε νεαρή ηλικία.

«Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα πιτσιρίκα. Ήμασταν στο θέατρο Ακροπόλ και ήμουν 16-17. Ήμουν ακόμα με τον Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά, οπότε κι ο Βαγγέλης είχε κάτι. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ τον Γιώργο Νταλάρα» είπε αρχικά.

Οι δυο τους, όπως είπε η Μαρία Ιωαννίδου, είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή. Όπως είπε η ηθοποιός, βλέπονταν κρυφά και τα όσα συνέβαιναν γνώριζαν ελάχιστοι, πέρα από τους ίδιους.

Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό κι ο Γιώργος είχε μία σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Ας το πούμε γιατί είναι πολλά τα χρόνια και βλεπόμασταν κρυφά» εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός. Σταματήσαμε γιατί είχε σχέση κι ήταν σοβαρή. Εμένα, όμως, μού κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο» πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις