Τρίτη, 15 Οκτ.
26oC Αθήνα

Ματίνα Παγώνη: Αισιοδοξία για Μαρινέλλα – Έντονος προβληματισμός για Δημήτρη Κόκοτα και Καίτη Γκρέυ

Ματίνα Παγώνη: Αισιοδοξία για Μαρινέλλα – Έντονος προβληματισμός για Δημήτρη Κόκοτα και Καίτη Γκρέυ

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την Μαρινέλλα και την πορεία της υγείας της. Αναφέρθηκε ακόμα στις μάχες που δίνουν ο Δημήτρης Κόκοτας και η Καίτη Γκρέυ.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Buongiornio» του Mega για τις εξελίξεις στην κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, του Δημήτρη Κόκοτα και της Καίτη Γκρέυ. Όπως είπε είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, με τα δικά της χαρακτηριστικά η κάθε μία. Οι γιατροί αξιολογούν καθημερινά τις εξετάσεις των ασθενών τους και στη συνέχεια παίρνουν αποφάσεις.

Ήταν 25 Σεπτεμβρίου όταν η Ελλάδα «πάγωσε» βλέποντας τη Μαρινέλλα να καταρρέει στη σκηνή του Ηρωδείου. Η μεγάλη ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, όπου παραμένει στη ΜΕΘ μέχρι και σήμερα.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της. «Η Μαρινέλλα δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ αλλά πιστεύω πως θα βγει σε μερικές μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο. Μετά πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Αυτά είναι τα στάδια».

Αναφερόμενη στην κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, είπε: «Το παλεύουμε πάνω από 6 μήνες. Ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο περιστατικό. Είναι νέος και όλοι πιστεύουμε πως θα μπορούσε να βελτιωθεί. Υπάρχει μία σταθερότητα και όλη η ομάδα τον βοηθάει και περιμένουμε. Ο κόσμος όταν έρχεται στο νοσοκομείο μας ρωτάνε για τον Δημήτρη Κόκοτα».

Στο νοσοκομείο όμως, έχει μεταφερθεί η Καίτη Γκρέυ από το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής, είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όταν είναι μεγάλη η ηλικία, οι οργανισμοί δεν αντιδρούν το ίδιο. Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί εκτός από το εγκεφαλικό υπάρχουν και άλλα προβλήματα», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις