Τρίτη, 15 Οκτ.
23oC Αθήνα

Καμένα Βούρλα: «Τελευταίο αντίο» στην 84χρονη που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της

Καμένα Βούρλα: «Τελευταίο αντίο» στην 84χρονη που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της

Όσο οι έρευνες της Αστυνομίας για το έγκλημα που έχει σοκάρει τα Καμένα Βούρλα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι της Τρίτης (15.10.2024) το «τελευταίο αντίο» στην ηλικιωμένη που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο διαμέρισμά της.

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης, έγινε η εξόδιος ακολουθία της άτυχης ηλικιωμένης που εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο εξοχικό της στα Καμένα Βούρλα.

Η κηδεία της 84χρονης πραγματοποιήθηκε στο χωριό της, το Λούτσι Βοιωτίας, όπου τα ανίψια, οι φίλοι και οι συγχωριανοί της, της είπαν το ύστατο χαίρε.

Την ίδια ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που έκοψαν το νήμα της ζωής της ηλικιωμένης.

Η άτυχη 84χρονη εντοπίστηκε μαχαιρωμένη το πρωί του Σαββάτου από τον εξάδελφό της, ο οποίος την αναζητούσε για ώρες χωρίς να μπορεί να την εντοπίσει, με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία.

Η γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα και μαχαιρωμένη στην πλάτη, ενώ στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχαν πατημασιές από αίμα. Όλα δείχνουν ότι η ίδια άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της, αφού η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, χωρίς ίχνη παραβίασης και με το κλειδί πάνω σε αυτή.

Στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται όλα τα πρόσωπα από το συγγενικό, φιλικό και ευρύτερο περιβάλλον της 84χρονης, ενώ οι αστυνομικές αρχές συλλέγουν και αναλύουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, για την πιθανότητα να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να καταδείξει την ταυτότητα των δραστών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις