Τρίτη, 15 Οκτ.
23oC Αθήνα

Νίκος Αναδιώτης: «Με την μαθητική στολή θα ξεχωρίζουν οι ανήλικες από τις ενήλικες»

Νίκος Αναδιώτης: «Με την μαθητική στολή θα ξεχωρίζουν οι ανήλικες από τις ενήλικες»
NDPPHOTO

Αναφορικά με τις σχολικές στολές που πολλοί έχουν βγει δημόσια και έχουν ζητήσει την επαναφορά τους, μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης ο οποίος, όπως δήλωσε, συμφωνεί με το να επιστρέψουν οι «ποδιές».

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τη νέα καθημερινότητα στις Βρυξέλλες μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής. Ο ίδιος μάλιστα τοποθετήθηκε για το ζήτημα των σχολικών στολών.

«Το ότι δεν υπάρχει τρίτο φύλο το λέω και το πιστεύω, είναι μόνο τα δύο φύλα, απλά θέλουν να πολεμήσουν όλον αυτόν καταιγισμό της woke ατζέντας που θέλει να μας κατακλύσει, το είδαμε πρόσφατα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περνάει όλη αυτή η γραμμή γιατί κάποιοι ισχυροί έχουν τα Μέσα να το προβάλλουν», απάντησε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Ο πρόεδρός μας είναι υπέρ της μαθητικής στολής. Θα μου άρεσε πολύ να επανέλθει όλο αυτό, έτσι θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το θέμα αυτό που παρατηρώ στα κορίτσια 13-14 ετών ίσως στη δική μου γειτονιά αυτό βλέπω, που χειμώνα με κρύο να είναι με ένα φούτερ ανοιχτό και ένα μπουστάκι μόνο.

Με τη μαθητική στολή οι μαθήτριες θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν οι ανήλικες από τις ενήλικες», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις