Τρίτη, 15 Οκτ.
22oC Αθήνα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τα επεισόδια του ντέρμπι με την Ρεάλ στο «Μετροπολιτάνο»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τα επεισόδια του ντέρμπι με την Ρεάλ στο «Μετροπολιτάνο»
reuters

Έρχεται “καμπάνα”! Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο “Μετροπολιτάνο”, μετά και από πρόταση της Επιτροπής κατά της Βίας.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι, Ατλέτικο – Ρεάλ, ο αγώνας διεκόπη στο 68′, μετά από ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο του “Μετροπολιτάνο”, από τους οπαδούς των “ροχιμπλάνκος”.

Παρά τις έρευνες εντός του κλαμπ για την εύρεση των υπευθύνων και τον -ήδη- αποκλεισμό τεσσάρων οπαδών από το γήπεδο για ρίψη αναπτήρων, η Επιτροπή κατά της Βίας δεν έχει σκοπό να… χαριστεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα Μέσα της Ισπανίας, υπάρχει εισήγηση από την Επιτροπή για λουκέτο στο “Μετροπολιτάνο” για δυο εβδομάδες, μαζί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 65 χιλιάδων ευρώ προς τον Μαδριλένικο σύλλογο.

Όπως συμπληρώνει η “Marca”, η απόφαση της Επιτροπής είναι αυστηρή, λόγω της πλήρους αποτυχίας των μέτρων ασφαλείας στο ντέρμπι, με ρίψη αντικειμένων, ναζιστικά σύμβολα στις εξέδρες και οπαδούς που κουβαλούν μαχαίρια να κάνουν την εμφάνισή τους εκείνη τη βραδιά στο “Μετροπολιτάνο”.

Την ίδια στιγμή, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει σταματήσει να “εργάζεται”, μετά από όσα συνέβησαν στο ντέρμπι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη περισσότερες απαγορεύσεις εισόδου στο γήπεδό της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις