Τετάρτη, 16 Οκτ.
23oC Αθήνα

Survivor: Τα νεύρα των Κίτρινων, η γκρίνια των Πράσινων και το «τελεσίγραφο» του Γιώργου Λιανού

Survivor: Τα νεύρα των Κίτρινων, η γκρίνια των Πράσινων και το «τελεσίγραφο» του Γιώργου Λιανού

Εντάσεις είχε το επεισόδιο του Survivor τη νύχτα της Τρίτης (15.10.2024). Τόσο στους Πράσινους όσο και στους Κίτρινους, παίκτες κατηγορούσαν άλλους παίκτες για τις επιδόσεις ή τη στάση προς την ίδια την ομάδα τους, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor και οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης είχαν εντάσεις εσωτερικά.

Οι Κίτρινοι παρά τη νίκη τους, είχαν νεύρα μεταξύ τους, ενώ οι πράσινοι είχαν γκρίνια – όπως είναι λογικό – μετά από ακόμα δύο χαμένα έπαθλα.

Ωστόσο, η… καλή βραδιά είχε φανεί από νωρίς.

Πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία αυστηρή παρατήρηση προς τη Χριστιάννα, αλλά και όλους του παίκτες του Survivor, όταν η διαγωνιζόμενη συγκρούστηκε με μέλη της παραγωγής, πίσω από τις κάμερες:

«Είχα προετοιμάσει πολλά πράγματα να σας πω αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μια κουβέντα για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Θα αγνοήσω ότι υπάρχουν κάμερες μπροστά μας, θα βγω λιγάκι από τον ρόλο του παρουσιαστή και θα προσπαθήσω να σας μιλήσω ακριβώς όπως το νιώθω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Έπειτα, σε αυστηρό τόνο, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Σας είχαμε πει από την πρώτη μέρα πως το Survivor είναι το πιο δύσκολο πρόγραμμα επιβίωσης του κόσμου. Σίγουρα όλοι σας γνωρίζεται και παλιούς παίκτες του Survivor, κάποια πράγματα μπορεί να σας έχουν μεταφέρει ή περιγράψει. Όταν ζεις όμως την εμπειρία τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Εγώ θα μείνω στην ατάκα ενός παλιού παίκτη, η οποία με σημάδεψε. ”Το Survivor είναι μία νίκη απέναντι στον χρόνο”. Τι εννοούσε ο ποιητής; Τι ήθελε να πει; Πολλά πράγματα ζούμε στη ζωή μας, μένουν ανεξίτηλα μέσα μας, τα ανασύρουμε από τη μνήμη μας, όταν χρειάζεται. Το Survivor, πιστεύω, είναι μία εμπειρία στη ζωή σας, που σίγουρα θα τη θυμάστε για πάντα. Θέλοντας και μη, είτε με θετικό είτε με αρνητικό πρόσημο, διαμήνυσε ο παρουσιαστής.

Κατόπιν, ο Γιώργος Λιανός έστειλε «τελεσίγραφο» προς τη Χριστιάννα, αλλά και σε όλους τους παίκτες, τονίζοντας: 

«Πάμε στα τεχνικά ζητήματα, που για εμάς και για τον κόσμο που δουλεύει πίσω από τις κάμερες είναι πολύ σημαντικά. Υπήρξε ένα περιστατικό στην παραλία της κίτρινης ομάδας και θα απευθυνθώ αυτή τη στιγμή αποκλειστικά στη Χριστιάννα. Χριστιάννα οφείλω να σου δώσω μια προειδοποίηση. Η συμπεριφορά και στα μέλη του συνεργείου που εργάζονται εδώ θα πρέπει να έχει το στοιχείο του σεβασμού. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε μεταξύ σας και δεν με ενδιαφέρει να το μάθω απλά θέλω να ξεκαθαρίσω προς όλους ότι την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές, που έχουν να κάνουν με το πώς μπορείτε να επιβιώσετε στο νησί. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο αλλά το παιχνίδι είναι τέτοιο που θα πρέπει να ενεργήσουμε και με αυτόν τον τρόπο», κατέληξε ο παρουσιαστής του Survivor.

Τώρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελευταίου επεισοδίου, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με άγχος την προσπάθειά τους να ανακάμψουν και να πάρουν, επιτέλους, ένα έπαθλο.

Να μην την αγχώνει ζήτησε από τον Γιάννη η Ekaterina, με τον συμπαίκτη της αρχικά να απορεί και στη συνέχεια να της λέει να κάνει απλά αυτό που μπορεί:

Σε άλλο σημείο ένα λάθος που έκανε ο Βλαδίμηρος είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τον πόντο οι Πράσινοι με τον παίκτη να μην παραδέχεται το φταίξιμο:

«Δεν φταίω ρε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, οι Κίτρινοι τα έκαναν όλα σωστά και ήταν εκείνοι που κέρδισαν το έπαθλο, από δύο πιτόγυρα κοτόπουλου ο καθένας.

Οι Πράσινοι έχασαν και δύσκολα θα το ξεπεράσουν αφού αμέσως ξέσπασε γκρίνια. «Δεν μου αρέσουν οι ήττες που έχουν μαζευτεί τελευταία», είπε ο Γιάννης, ενώ η Βίκυ, αφού στην αρχή είπε ότι μπορούσαν να κερδίσουν, μετά  κατηγόρησε τον Βλαδίμηρο ότι έπρεπε να πάρει πρωτοβουλία.

«Θα τρελαθώ, θα τους βρίσω πολύ άσχημα», συνέχισε σε άλλο σημείο η Βίκυ, η οποία με αφορμήτ ένα λάθος του Γιάννη στον αγώνα, στόλισε… με μπόλικα «γαλλικά» τον συμπαίκτη της.

Και αν στο στρατόπεδο των Πράσινων οι εσωτερικές διαμάχες ξεσπούν μετά από ήττα, οι Κίτρινοι τσακώνονται ακόμα και ύστερα από νίκη…

«Πανηγύρισα τη νίκη ρε παιδιά, με πάει όλο ρύζι καρύδα και τώρα θα φάω πιτόγυρα», απάντησε η Γεωργία στην παρατήρηση που δέχτηκε από συμπαίκτες. «Αφήστε την να χαρεί ρε παιδιά», απάντησαν κάποιοι που την ένιωσαν και δεν ενοχλήθηκαν από τον έντονο πανηγυρισμό της.

Στο επόμενο αγώνισμα, Αετοί και Τίγρεις μονομάχησαν για να κερδίσουν άλλο ένα φαγώσιμο έπαθλο, που ήταν αυτή τη φορά μουσακάς!

Πάλι οι Κίτρινοι ήταν καλύτεροι, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των Πράσινων και πήραν τη νίκη. Τα πιτόγυρα που είχαν καταβροχθίσει νωρίτερα δεν τους κάθισαν στο στομάχι, αλλά, όπως φάνηκε, τους έδωσαν δύναμη.

«Οι Τίγρεις έφαγαν τα σουβλάκια, θα φάνε και τον μουσακά», είπε ο Γιώργος Λιανός, ευχόμενος στους Κίτρινους «καλή χώνεψη!».

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου θα προβληθεί το νέο επεισόδιο, με αποκαλύψεις εν όψει ψηφοφορίας αποχώρησης.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 10:15 το βράδυ με τον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις