Τετάρτη, 16 Οκτ.
26oC Αθήνα

Γιασικεβίτσιους μετά τη συντριβή της Φενέρμπαχτσε από τον Ερυθρό Αστέρα: Πιθανώς να έφευγα και εγώ πριν το τέλος του αγώνα

Γιασικεβίτσιους μετά τη συντριβή της Φενέρμπαχτσε από τον Ερυθρό Αστέρα: Πιθανώς να έφευγα και εγώ πριν το τέλος του αγώνα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με 76-57 στην Πόλη, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πραγματοποιεί τραγική εμφάνιση.

Αρκετοί οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν άντεξαν μέχρι το φινάλε και αποχώρησαν νωρίτερα από το γήπεδο. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δικαιολόγησε την αντίδραση αυτή του κόσμου, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να ανταμείβει με την εικόνα της τους φιλάθλους για τη στήριξή τους.

“Ακούστε, θέλουμε οι οπαδοί μας να μας υποστηρίζουν, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε υπεύθυνοι για το προϊόν που βγάζουμε στο γήπεδο. Αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές. Ναι, ζητάμε από τους οπαδούς μας υποστήριξη, αλλά πάντα προσπαθώ να είμαι ειλικρινής – ίσως κι εγώ να είχα φύγει νωρίτερα”, δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους.

Η τουρκική ομάδα είχε σημαντικές απουσίες, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρή δικαιολογία για την τραγική εικόνα της κόντρα στον καλοδουλεμένο Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που έχει κάνει το 3/3 στο ξεκίνημα της Euroleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις