Τετάρτη, 16 Οκτ.
26oC Αθήνα

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Η Χλόη θυμώνει με τον πατέρα Νικόλαο

Άγιος έρωτας – επόμενο επεισόδιο: Η Χλόη θυμώνει με τον πατέρα Νικόλαο

Με διπλό επεισόδιο επιστρέφει απόψε (16.10.2024, 21:00) η σειρά Άγιος έρωτας.

Η Χλόη θυμώνει με τη στάση του πατέρα Νικόλαου γιατί νιώθει ότι δεν την βοηθά να παραμείνει στη Στέρνα.

Άγιος έρωτας – Τι θα δούμε απόψε

Ο Κλεάνθης φτάνει στο πορνείο όπου θα συμμετάσχει σε ένα παράνομο καρέ μαζί με άλλους τζογαδόρους. Η παρουσία του, όμως, θέτει σε κίνδυνο την αποκάλυψη του πατέρα Νικόλαου, που βρίσκεται εκεί για να επισκεφθεί την Πετρούλα. Η Χλόη έχει ακούσει κρυφά τον Παύλο να μιλάει στο τηλέφωνο με την ερωμένη του και αποφασίζει να το πει στη μητέρα της.

Παράλληλα, ο Χάρης, συνεχίζει να αντιμετωπίζει την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του Σοφίας, που εξακολουθεί να βρίσκει τρόπους ώστε να αποφύγει να κάνει έρωτα μαζί του. Ο Παύλος στο μεταξύ ψάχνει να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από τον Θεοδώρου και καταλήγει να ζητήσει τη βοήθεια του Μπάμπη, που έχει στο συνεργείο του το αυτοκίνητο του ντετέκτιβ.

Η Σμαρώ ευγνώμων για την πρόσληψη της από τον Κυριάκο στο ξενοδοχείο, αρχίζει να βλέπει επιτέλους πιο αισιόδοξα το μέλλον της οικογένειάς της. Αντίστοιχα, η τύχη φαίνεται να χαμογελάει επιτέλους και στον Κλεάνθη. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Χλόη δείχνει στον πατέρα Νικόλαο ότι την έχει πικράνει και την έχει θυμώσει η βοήθεια που πρόσφερε στον πατέρα της ώστε να τη στείλει οικότροφη. Ο πατέρας Νικόλαος, για μια ακόμη φορά, παλεύει με τα συναισθήματα του. Μόνο που αυτή τη φορά η καρδιά δείχνει να κερδίζει τη λογική.

Ο πατέρας Νικόλαος διαβεβαιώνει τη Χλόη πως θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μην φύγει απ’ τη Στέρνα και να βρεθεί εσώκλειστη σε οικοτροφείο. Η Χλόη, όμως, τον πιέζει να μάθει για ποιο λόγο θέλει τόσο πολύ να τη βοηθήσει. Η Σοφία αποκαλύπτει ιδιαίτερα φορτισμένη στη μητέρα της τον πραγματικό λόγο που δεν μπορεί να προχωρήσει ερωτικά με τον Χάρη.

O Αργύρης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με τα λιγοστά λεφτά του, όταν θα βρεθεί τυχαία στον δρόμο του ο Πέτρος Παυλίδης, ο μικρότερος γιός του Κυριάκου. Η Θάλεια επηρεάζεται απ’ τα λόγια της Χλόης, πως ο άντρας της διατηρεί δεσμό με άλλη γυναίκα κι αποφασίζει να ζητήσει ξανά τη βοήθεια του Θεοδώρου. Ο Παύλος, όμως, είναι έτοιμος να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατευτεί αυτός και η οικογένεια του απ’ τον ενοχλητικό ντετέκτιβ.

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Δημήτρης Παπανικολάου, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηρώ Μουκίου, Γιάννης Εγγλέζος, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Γιάννης Σίντος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Μαρία Κατσανδρή, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Κώστας Κονταράτος, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή: Primavisione

Media Τελευταίες ειδήσεις