Τετάρτη, 16 Οκτ.
23oC Αθήνα

Πορτρέτα της Μπίλι Άιλις και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοπρατούνται για την ενίσχυση οργανισμού νεολαίας

Πορτρέτα της Μπίλι Άιλις και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοπρατούνται για την ενίσχυση οργανισμού νεολαίας
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τα πορτρέτα σπουδαίων διεθνών σταρ όπως η Μπίλι Άιλις, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της Cher, του Snoop Dogg και της Ναόμι Κάμπελ θα πουληθούν σε δημοπρασία για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα ενισχύσουν τον οργανισμό νεολαίας, Boys & Girls Club of Hollywood.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Μπίλι Άιλις και ο Snoop Dogg είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στα φωτογραφικά πορτρέτα που δημοπρατούνται στο πλαίσιο του PHOTO24 των Milk Studios. Οι προσφορές υποβάλλονται επί του παρόντος στο artsy.net Τα πορτρέτα θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της δημοπρασίας στις 17 Οκτωβρίου στο Milk Studios LA στο Λος Άντζελες.

Η φωτογραφία της τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είναι ασπρόμαυρη εκτύπωση και είναι από το 1999 με τον φωτογραφικό φακό του Τίμοθι Γουάιτ.

Πωλούνται επίσης ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Cher από την πρώην φωτογράφο στο πλατό του σόου «Saturday Night Live» Κάρελ Κιουν και της Γκρέις Τζόουνς από τον Γκρεγκ Γκόρμαν.

Το πορτρέτο της Μπίλι Άιλις είναι από τον Τζον Τζέι και έχει τίτλο «Languor». Δείχνει την τραγουδίστρια να κάθεται σε έναν καναπέ και να κοιτάζει την κάμερα.

Φωτογραφία της Ναόμι Κάμπελ από τη φωτογραφική κάμερα της Πάμελα Χάνσον που προοριζόταν αρχικά για τη γαλλική Vogue το 1990, πορτρέτο του 1965 της Όντρεϊ Χέπμπορν, φωτογραφία του Μάικ Μίλερ που απεικονίζει τον αείμνηστο Tupac Shakur μπροστά σε γκράφιτι στο Λος Άντζελες πωλούνται επίσης στη δημοπρασία.

Σε φωτογραφία του Φιλίπ ΜακΚλέλαντ, ο Snoop Dogg αναδύεται μέσα από μια σκισμένη αμερικανική σημαία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις