Πέμπτη, 17 Οκτ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε έγκυο και της άρπαξαν την τσάντα – «Με έσπρωξαν, έχασα τις αισθήσεις μου»

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε έγκυο και της άρπαξαν την τσάντα – «Με έσπρωξαν, έχασα τις αισθήσεις μου»

Άγνωστοι άνδρες άρπαξαν τσάντα από 32χρονη έγκυο στον Ευόσμο στη Θεσσαλονίκη. Από το σοκ η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η 32χρονη γυναίκα περιγράφει στο newsit.gr όσα έζησε.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (15.10.2024) στην οδό Ολυμπιάδος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η 32χρονη γυναίκα που βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της προχωρούσε αμέριμνη στον δρόμο, όταν, όπως καταγγέλλει η ίδια, της επιτέθηκαν τρία άτομα.

Η ίδια περιγράφει στο newsit.gr το σοκαριστικό περιστατικό… «Στον δρόμο εκεί που περπατούσα με πλησίασαν τρία άτομα. Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Προχωρούσα και αισθάνθηκα ότι κάποιος μου τραβούσε την τσάντα. Δεν κατάλαβα αν ήρθαν από δεξιά μου που είχα και την τσάντα ή αν ήρθαν από πίσω μου. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς. Γύρισα να δω τι συμβαίνει και είδα δύο άντρες να προσπαθούν να μου πάρουν την τσάντα.

Εγώ αντιστάθηκα, με έσπρωξε ο ένας, έπεσα κάτω και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα ένιωθα να πονάει πολύ το κεφάλι μου. Πέφτοντας προσπάθησα να προστατέψω και το κεφάλι μου και την κοιλιά μου. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Αυτοί πήραν την τσάντα και εξαφανίστηκαν.

Την τσάντα την πέταξαν παρακάτω και πήραν μόνο χρήματα από μέσα. Είχα 700 ευρώ μέσα που τα πήγαινα στην τράπεζα και τα πήραν. Είχα και κινητό μέσα, το οποίο το άφησαν. Μου έκανε εντύπωση που έγινε αυτό γιατί κυκλοφορούσε κόσμος στην περιοχή, και παιδιά και γυναίκες.

Είμαι τριών μηνών έγκυος, έκανα τις εξετάσεις που έπρεπε στο νοσοκομείο και ευτυχώς είμαι καλά. Έχω λίγους πόνους. Πιο πολύ σοκ ήταν για μένα όλο αυτό και κυρίως για το μωρό που έχω στην κοιλιά μου. Το βράδυ ξυπνούσα από τον ύπνο μου και έβλεπα εφιάλτες. Όμως ευτυχώς είμαστε καλά».

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία και οι δράστες αναζητούνται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις