Τετάρτη, 16 Οκτ.
23oC Αθήνα

Η Hell Energy σταματάει προσωρινά την παραγωγή ποτών που περιέχουν βιταμίνη Β

Η Hell Energy σταματάει προσωρινά την παραγωγή ποτών που περιέχουν βιταμίνη Β
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σταματάει προσωρινά την παραγωγή ενεργειακών ποτών που περιέχουν βιταμίνη Β, η εταιρεία HELL Energy Hungary, λόγω ελλείψεων.

Εξαιτίας της συνεχιζόμενης έλλειψης βιταμινών Β που επηρεάζει και την παραγωγή τροφίμων στην Ευρώπη, η HELL Energy Hungary θα αναστείλει προσωρινά την παραγωγή ενεργειακών ποτών που περιέχουν τέτοιες βιταμίνες από αύριο (17.10.2024) για μια εκτιμώμενη περίοδο 2-3 εβδομάδων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

«Η έλλειψη βιταμίνης Β στην Ευρώπη επηρεάζει σημαντικά βιομηχανίες όπως η φαρμακευτική βιομηχανία και η παραγωγή τροφίμων. Οι βιταμίνες αυτές, είναι απαραίτητες για πολλές λειτουργίες του οργανισμού και ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η Β12, η οποία υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης.», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακόμα, επισημαίνεται: «Ως απάντηση σε αυτή την κατάσταση, η HELL αναγκάζεται να διακόψει προσωρινά την παραγωγή των ενεργειακών της ποτών».

«Λαμβάνουμε κάθε μέτρο για να ελαχιστοποιήσουμε τη διάρκεια αυτής της διακοπής και να μειώσουμε τον αντίκτυπό της στους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η διακοπή παραγωγής επηρεάζει μόνο τα ενεργειακά ποτά της HELL, ενώ το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιό μας παραμένει πλήρως διαθέσιμο.

Καθώς η εν λόγω διακοπή επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε ενεργά με τους προμηθευτές και τους διεθνείς εταίρους μας για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος. Εκτιμούμε την κατανόηση και την υποστήριξη των συνεργατών και των πελατών μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» επισημαίνεται.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις