Τετάρτη, 16 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν χειρουργήθηκε και ξεκινάει αποκατάσταση

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν χειρουργήθηκε και ξεκινάει αποκατάσταση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Σκότι Γουιλμπέκιν χειρουργήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη (16/10/24), με τον 31χρονο μπασκετμπολίστα να ξεκινά την αποκατάσταση του, προκειμένου να επιστρέψει στα παρκέ.

Λίγες μέρες μετά τον άσχημο τραυματισμό του Σκότι Γουιλμπέκιν στον αγώνα Φενέρμπαχτσε –  Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της Euroleague, ο Αμερικανός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να κάνει επέμβαση και να αποκαταστήσει τη ζημιά που έπαθε στους χιαστούς.

Ο έμπειρος γκαρντ μετά την επέμβαση, θα ξεκινήσει σταδιακά τον δύσκολο αγώνα της αποκατάστασης, με σκοπό να καταφέρει σιγά σιγά να αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και να γυρίσει στα παρκέ. Ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Γουιλμπέκιν να χάσει όλη τη φετινή σεζόν και να επιστρέψει σε κανονική αγωνιστική δράση του χρόνου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fenerbahçe Beko (@fbbasketbol)

«Ο παίκτης μας Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος τραυματίστηκε στην περιοχή του δεξιού γόνατου στον αγώνα της EuroLeague που παίξαμε με τον Ολυμπιακό, χειρουργήθηκε σήμερα με επιτυχία στο νοσοκομείο Altunizade Acbadem.

Ευχόμαστε στον παίκτη μας να γίνει σύντομα καλά και ελπίζουμε να ανακτήσει την υγεία του το συντομότερο δυνατό και να πάρει τη θέση του στην ομάδα» ανέφερε η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις