Πέμπτη, 17 Οκτ.
18oC Αθήνα

Αγιος έρωτας – Ταμίλλα Κουλίεβα: Δεν θα συγχωρήσει η Θάλεια τον Παύλο για την απιστία του

Αγιος έρωτας – Ταμίλλα Κουλίεβα: Δεν θα συγχωρήσει η Θάλεια τον Παύλο για την απιστία του

Η Θάλεια Μαρκοπούλου του «Άγιου έρωτα», κατά κόσμον Ταμίλλα Κουλίεβα, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη σειρά και το ρόλο της.

Η Θάλεια Μαρκοπούλου είναι μια γυναίκα μετριοπαθής και στις απόψεις της και στον τρόπο που εκφράζεται. Είναι καλόκαρδη και εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους κι αυτό φάνηκε από την αρχή της σειράς. Η Θάλεια εξαπατάται από το σύζυγό της Παύλο Μαρκόπουλο (Δημήτρη Παπανικολάου) και την κολλητή της φίλη, Χριστίνα Βαρελά (Κατερίνα Παπουτσάκη).

Ποια από τις δύο απιστίες πονάει πιο πολύ; «Ωραία ερώτηση, νομίζω ότι δε σηκώνει να κάνεις επιλογή ανάμεσα στα δύο…. Δεν ξέρω τι σημαίνει να βιώνεις προδοσία από φίλη σου, μου φαίνεται ότι είναι μεγάλο κα τεράστιο το να μπορεί κάποιος να το διαχειριστεί μέσα του, παρ΄όλο που ακούω ότι συμβαίνει και στη ζωή… Άλλο να το ξέρεις κι άλλο να το ζεις…» λέει η Τ.Κουλίεβα.

Προς το παρόν δεν έχουν γυριστεί οι σκηνές, σύμφωνα με τις οποίες η Θάλεια θα ανακαλύψει τη διπλή απιστία, του συζύγου και της φίλης της. «Προς το παρόν μοιράζομαι, ζητάω συμβουλές και προσπαθώ να αντλώ από αυτή τη φιλία (με την Χριστίνα) ό,τι καλύτερο μπορώ».

Η σειρά διαδραματίζεται στο 1958, τότε η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα. Γι αυτό και … «υποκριτικά το να είναι οι αντιδράσεις και οι συμπεριφορές λίγο πιο μεγεθυμένες σε σχέση με τη δική μας εποχή, είναι ακριβώς γι αυτό το λόγο…» γιατί η εποχή τότε αντιμετώπιζε διαφορετικά αυτά τα ζητήματα σε σχέση με το σήμερα.

«Αλλά…ναι, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και διαζύγιο έπαιρναν οι άνθρωποι πολύ πιο δύσκολα…. Εκείνη την εποχή ήταν άλλα τα ήθη και τα έθιμα… Το πόσο σοβαρό ήταν να κρατήσει κάποιος την οικογένειά του, την υγιή σχέση ανάμεσα στα ζευγάρια και στα παιδιά».

Η Θάλεια θα συγχωρήσει τον σύζυγό της για την απιστία; «Δεν το ξέρω. Αλλά ως ηθοποιός μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση, έτσι όπως χτίζω το ρόλο έως τώρα» απαντά. Και προσθέτει: «Η Θάλεια θεωρώ ότι τα έχει καταλάβει όλα, αλλά βρίσκεται σε μια στιγμή που δεν θέλει να δει την αλήθεια, πείσε με ότι δεν είναι έτσι… όλα αυτά υποσυνείδητα».

Τέλος, η Ταμίλλα Κουλίεβα έδωσε ένα spoiler για το κλίμα στο backstage και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Παπουτσάκη. «Μετά από κάθε σκηνή που κάνουμε, επειδή την αγαπάω τόσο πολύ κι έχουμε εξαιρετική σχέση..… γίνονται σχόλια προς τις ηρωϊδες που υποδυόμαστε από εμάς τους ηθοποιούς κι είναι πολύ αστείο».

«Άγιος έρωτας», απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις