Πέμπτη, 17 Οκτ.
18oC Αθήνα

Liam Payne: Η τελευταία φωτογραφία λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός στην Αργεντινή

Liam Payne: Η τελευταία φωτογραφία λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός στην Αργεντινή
REUTERS/Hollie Adams

Μια φωτογραφία που δείχνει τον ποπ σταρ και πρώην μέλος των One Direction Λίαμ Πέιν να επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες, θεωρείται η τελευταία εικόνα του τραγουδιστή πριν βρει τραγικό θάνατο. 

Ο 31χρονος Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction, έπεσε από ύψος 13 μέτρων από τον τρίτο όροφο στην αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, στο Μπουένος Άιρες ενώ αργότερα οι ιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Όσο περνάνε οι ώρες, τόσο και περισσότερα πράγματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τελευταίες κινήσεις του τραγουδιστή. Ένα από αυτά είναι και η τελευταία φωτογραφία, που τον δείχνει να επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024) στο ξενοδοχείο μόνος του, λίγα λεπτά πριν την πτώση από το μπαλκόνι.

Η εικόνα δείχνει τον Πέιν να φοράει ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι, περιμένοντας στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου έμενε.

Ένας παρουσιαστής ανέφερε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο τραγουδιστής των One Direction εθεάθη ζωντανός, λίγο πριν μπει στο ασανσέρ για να ανέβει στο δωμάτιό του.

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της πόλης αποκάλυψε ότι ο Πέιν υπέστη «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολύ σοβαρά τραύματα που οδήγησαν στον ακαριαίο θάνατό του».

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TN, πρόσθεσε ότι ο Πέιν ήταν ήδη νεκρός όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο:

«Ο ρόλος μας ήταν να φτάσουμε γρήγορα, να του προσφέρουμε ιατρική φροντίδα και να προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε, αλλά ήταν ήδη νεκρός».

Η ταυτότητα του Λίαμ Πέιν επιβεβαιώθηκε απο το διαβατήριό του, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει ακόμα καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις συνθήκες της πτώσης του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17.10.2024) ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο διέμενε ο Λίαμ Πέιν. Σε αυτές διακρίνεται μία σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και διάφορα αντικείμενα διασκορπισμένα στη σουίτα, όπως ένα δοχείο σαπουνιού, σπίρτα, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Στο δωμάτιο βρέθηκαν επίσης ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού κι ένας αναπτήρας, ενώ υπολείμματα κεριών βρέθηκαν και στην μπανιέρα.

Συντετριμμένη η οικογένειά του

Η οικογένεια του Λίαμ Πέιν δήλωσε ότι είναι «εντελώς συντετριμμένη» μετά τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Λίαμ θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε για την ευγενική, αστεία και γενναία ψυχή του. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον όσο καλύτερα μπορούμε ως οικογένεια και ζητάμε ιδιωτικότητα και χώρο σε αυτή την άσχημη στιγμή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις