Παρασκευή, 18 Οκτ.
18oC Αθήνα

Μοντέλο στη Σουηδία για το πάρτι του Κιλιάν Εμπαπέ: «Έπρεπε να αφήσουμε τα τηλέφωνα στην άκρη»

Μοντέλο στη Σουηδία για το πάρτι του Κιλιάν Εμπαπέ: «Έπρεπε να αφήσουμε τα τηλέφωνα στην άκρη»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να συνδέεται με μία υπόθεση βιασμού στη Σουηδία και ένα μοντέλο που συμμετείχε στο πάρτι που διοργάνωσε ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε σε σουηδικό Μέσο για την παρουσία της σε αυτό.

Η Τζούλια Φρανζέν τόνισε ότι έχει συμμετάσχει σε πολλά τέτοια πάρτι που διοργανώνουν συνήθως εταιρείες μάρκετινγκ για ποδοσφαιριστές, μεταξύ άλλων και σε ένα του Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι το πάρτι του Κιλιάν Εμπαπέ ήταν “ιδιωτικό και ευχάριστο”.

“Μερικές εταιρείες προσλαμβάνονται για να οργανώσουν πάρτι και να βρουν κορίτσια να φέρουν. Συνήθως σε βάζουν σε μια λίστα για να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου όταν χρειαστεί. Είναι πραγματικά τόσο επιφανειακό όσο κάθε δουλειά μόντελινγκ. Γενικά η προϋπόθεση είναι να είσαι όμορφος, να δείχνεις ωραίος και να έχεις ωραία προσωπικότητα.

Όλοι οι καλεσμένοι (σ.σ. στο πάρτι του Εμπαπέ) έπρεπε να βάλουν τα κινητά τους σε ένα κουτί πριν μπουν, γι’ αυτό δεν υπάρχουν φωτογραφίες από αυτό το πάρτι. Συμβαίνει συχνά. Ο ίδιος κανόνας είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν σε ένα άλλο πάρτι όπου ο πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ούτε από εκείνη τη στιγμή υπάρχουν φωτογραφίες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Εμπαπέ εμφανίζεται από κάποια σουηδικά Μέσα να κατηγορείται ότι μετά το πάρτι ανέβασε μία γυναίκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και τη βίασε, με τον ίδιο πάντως να έχει διαψεύσει το γεγονός, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα επίσημες κατηγορίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις