Παρασκευή, 18 Οκτ.
20oC Αθήνα

Λίαμ Πέιν: «Ο Diddy τον σκότωσε» – Σάλος με τις νέες θεωρίες συνωμοσίας

Λίαμ Πέιν: «Ο Diddy τον σκότωσε» – Σάλος με τις νέες θεωρίες συνωμοσίας
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο κόσμος λατρεύει τις θεωρίες συνωμοσίας και πιο πολύ λατρεύει να συνδέει τραγικά γεγονότα, όπως τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, με το σκοτεινό παρελθόν άλλων διασήμων, όπως αυτό του Puff Daddy με το οποίο έχει «βουήξει» το ίντερνετ παγκοσμίως.

Νέες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction, Λίαμ Πέιν που «έφυγε» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου πέφτοντας από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Μία φωτογραφία του με τον Puff  Daddy που κυκλοφόρησε, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και «δείχνει» την σύνδεσή του με τον θάνατο του 31χρονου.

Συγκεκριμένα γίνεται συνεχής αναπαραγωγή ενός βίντεο από παλιά συνέντευξη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο οποίος μιλά για μία «περίεργη» συνάντηση που είχε με τον Diddy, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Ο Λίαμ Πέιν είχε μιλήσει το 2017 στην εκπομπή «The Graham Norton Show» του BBC, με τον σταρ των One Direction να θυμάται πως ο ράπερ είχε «το πιο κακό γέλιο», ενώ η χειραψία τους ήταν ιδιαίτερα άβολη.

Στην συνέχεια ανέφερε πως: «Το χειρότερο συνέβη στη συνέχεια. Υπήρξε ένα ολόκληρο θέμα με τον Jay-Z και πήγα να σκύψω να του μιλήσω, αλλά δεν μπορείς να σκύψεις στον Jay-Z, δεν επιτρέπεται να σκύψεις.

Ο σωματοφύλακάς του με έσπρωξε και… πετάχτηκα στην άλλη μεριά. Έλεγα, “εντάξει, θα κάτσω εδώ με την Ellie Goulding”. Ήταν μία πολύ αμήχανη στιγμή», πρόσθεσε.

Στον απόηχο του θανάτου του ποπ σταρ, οι «ερευνητές» των social media έχουν υποθέσει ότι αυτή η συνάντηση μπορεί να είχε μεγαλύτερη σημασία.

Ένας λογαριασμός στο X έγραψε: «Ο Λίαμ είχε αποθαρρυνθεί σημαντικά όταν συνάντησε τον Diddy για πρώτη φορά. Ο Λίαμ είναι τώρα νεκρός. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι τυχαίο. Απλά το λέω…».

«Δεν είναι αστείο που αυτό το βίντεο κυκλοφορούσε την περασμένη εβδομάδα στο διαδίκτυο και τώρα είναι νεκρός», έγραψε κάποιος άλλος επίσης στο X.

Άλλοι ανέφεραν, χωρίς αποδείξεις, ότι ο Λίαμ Πέιν είχε κληθεί ως μάρτυρας στην επικείμενη δίκη του Diddy. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αστυνομία αναφέρει πως τα στοιχεία δείχνουν πως δεν υπήρχε άλλο άτομο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Λίαμ την ώρα του θανάτου του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις