Σάββατο, 19 Οκτ.
17oC Αθήνα

Βάσω Λασκαράκη: «Η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση στα media ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου»

Βάσω Λασκαράκη: «Η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση στα media ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου»
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

«Δεν το στείλαμε από καπρίτσιο για να ενημερώσουμε το σύμπαν, λες και ήμασταν το βασιλικό ζεύγος», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Στην απόφαση της ίδιας και του πρώην της συζύγου, Γιάννη Τσιμιτσέλη, να στείλουν ανακοίνωση στα media για το διαζύγιο τους μίλησε μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες», που προβλήθηκε σήμερα (19.10.2024).

«Νομίζω πως η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση στα media ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου. Δεν το στείλαμε από καπρίτσιο για να ενημερώσουμε το σύμπαν, λες και ήμασταν το βασιλικό ζεύγος, το στείλαμε επειδή άνοιγε η σεζόν και είχε γίνει Σεπτέμβρη», δήλωσε αρχικά η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Άνοιγε η σεζόν και είχαμε πάρα πολλές δουλειές, πάρα πολλές συνεντεύξεις και εμφανίσεις οι ίδιοι οπότε πια είχε αρχίσει να ακούγεται. Ήταν καλύτερο να το πούμε ειλικρινά, ότι “αυτό συνέβη και θα θέλαμε να σεβαστείτε κάποια πράγματα και το παιδί”.

Είχα ζητήσει να μπαίνουν pixels στο παιδί μετά από ένα περιστατικό που είχε γίνει πολύ ατυχώς. Σε ένα πάρτι που είχαμε πάει με την Εύα και μαθεύτηκε ότι ήμασταν εκεί, ήμουν μαζί με τον Λευτέρη περίπου ενάμιση χρόνο και ήρθαν έξω από το πάρτι το βράδυ πάρα πολλοί φωτογράφοι», συμπλήρωσε η ηθοποιός στο μαγκαζίνο της συναδέλφου της στην ΕΡΤ.

«Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου και μπροστά στο παιδί και τους είπα “υπάρχει χαρτί, δεν μπορείτε να βγάλετε το παιδί, μην το κάνετε αυτό”. Άναψαν δηλαδή τα φλας μπροστά στο παιδί και νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά που τους παρακάλεσα να μην βγάλουν τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα», κατέληξε η Βάσω Λασκαράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις