Κυριακή, 20 Οκτ.
18oC Αθήνα

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν ισχύει καθόλου ότι έχει επέλθει ρήξη στη σχέση με την Γλυκερία»

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν ισχύει καθόλου ότι έχει επέλθει ρήξη στη σχέση με την Γλυκερία»
Φωτογραφίες αρχείο NDP

«Tο πρόγραμμα της Γλυκερίας ήταν διαφορετικό, είχε ξεχάσει ότι είχε μια υποχρέωση και δεν ήρθε στο Ηρώδειο», δηλώνει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Τόσο για την μακρόχρονη του σχέση και συνεργασία με την Μαρινέλλα όσο και για τις φήμες που τον θέλουν σε ρήξη με την Γλυκερία μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Νικολόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σήμερα το πρωί (20.10.2024).

«Η περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας ήταν πράγματι ένα τραγικό συμβάν για τον χώρο μας και την ώρα που τραγουδούσε κιόλας. Την Μαρινέλλα την ευγνωμονώ γιατί σε αυτήν έπαιξα τα πρώτα μου τραγούδια, ντρεπόμουν να τα παίξω στον Καζαντζίδη και μου είπε “πάρα πολύ ωραία, μην ανησυχείς, θα το πω εγώ στον Στέλιο”.

Έτσι λοιπόν με φώναξε μετά ο Στέλιος, του έπαιξα τα πρώτα μου τραγούδια και ήταν μια πολύ σημαντική αρχή για μένα» δήλωσε αρχικά, ο έμπειρος μουσικοσυνθέτης.

«Τα μεγαλύτερα προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια τα είχα από συναδέλφους του μπουζουκιού, οι οποίοι δεν κατάλαβαν ότι εγώ τους ξέφυγα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας μπουζουξής και μου λέει, “πως το έκανες εσύ αυτό και δεν μπορώ να το κάνω εγώ”. “Ρε συ, είναι πολύ απλό το ερώτημα που μου κάνεις. Γράψε και συ 200 τραγούδια που έχω εγώ επιτυχίες μεγάλες και θα βγεις μπροστά να τα παίξεις. Έχεις γράψει;” του απάντησα, μου είπε όχι και του εξήγησα ότι έφταιγε αυτό», συνέχισε.

«Δεν ισχύει καθόλου ότι έχει επέλθει ρήξη στη σχέση με την Γλυκερία. Την αγαπάω, είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια και έχει γράψει μια πολύ μεγάλη ιστορία. Απλώς κάτι γράψανε γιατί δεν ήρθε στο Ηρώδειο, που ήταν να έρθει, αλλά το πρόγραμμα της ήταν διαφορετικό και είχε ξεχάσει ότι είχε μια υποχρέωση και δεν ήρθε. Αυτό ήταν όλο», τόνισε ακόμα ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις