Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Σούπερ Μάρκετ: Ξεκίνησε η εφαρμογή της μείωσης τιμών σε βασικά προϊόντα

Σούπερ Μάρκετ: Ξεκίνησε η εφαρμογή της μείωσης τιμών σε βασικά προϊόντα
Φωτογραφία: iStock

Ξεκίνησε στα ράφια των σούπερ μάρκετ η εφαρμογή της μείωσης τιμών σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση (20.10.2024) της Ένωσης Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ).

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία μείωσης τιμής αφορά πρόσκληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου,  προς το σύνολο των προμηθευτών τροφίμων και επωνύμων καταναλωτικών προϊόντων καθώς και του οργανωμένου λιανεμπορίου (Σούπερ-Μάρκετ) της χώρας. 

Τόσο οι προμηθευτές όσο και το οργανωμένο λιανεμπόριο ανταποκρίνονται θετικά στην πρόσκληση του Υπουργού και στα ράφια των Σούπερ-Μάρκετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμοι περίπου 120 κωδικοί προϊόντων, σαν ξεκίνημα της πρωτοβουλίας, με τις νέες μειωμένες τιμές. 

Αναμένεται ότι η πρωτοβουλία αυτή θα ενταθεί τις επόμενες εβδομάδες και υπολογίζεται ότι σταδιακά περισσότεροι από 600 κωδικοί προϊόντων διαφόρων προμηθευτών μελών του ΣΕΒΤ, του ΕΣΒΕΠ αλλά και άλλων προμηθευτών θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. 

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις