Δευτέρα, 21 Οκτ.
19oC Αθήνα

Μυτιλήνη: «Mου ζήτησε 5 ευρώ και της είπα να φύγει» υποστηρίζει ο 64χρονος που καταγγέλθηκε από τη 13χρονη

Μυτιλήνη: «Mου ζήτησε 5 ευρώ και της είπα να φύγει» υποστηρίζει ο 64χρονος που καταγγέλθηκε από τη 13χρονη
istock

«Ήρθε σε μένα εκεί που καθόμουν και μου ζήτησε πέντε ευρώ» λέει στο newsit.gr ο 64χρονος που φέρεται να έχει κάνει άσεμνες προτάσεις στη 13χρονη από τη Μυτιλήνη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια για την υπόθεση του βιασμού της.

Η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης παραμένει σε σύγχυση μετά από τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υποθεση της 13χρονης, η οποία έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για τον βιασμό της.

Εκτός από τον 22χρονο και τον 21χρονο που η 13χρονη είχε αρχικά καταγγείλλει για τον βιασμό της, στο «κάδρο» των ερευνών μπαίνουν αλλά δύο πρόσωπα εκ των οποίων ο ένας είναι ένας 64χρονος συγχωριανός της οικογένειας της 13χρονης. Ο οποίος, σύμφωνα με την ανήλικη, της έκανε άσεμνες προτάσεις.

«Το γνωρίζω το κορίτσι αυτό γιατί μένουμε στο ίδιο χωριό, ολοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι συγχωριανοί. Αύριο θα πάω στην ασφάλεια και θα τα πω. Κάποια στιγμή ήρθε σε μένα  εκεί που καθόμουν και μου ζήτησε πέντε ευρώ για να πάρει τυρόπιτα να φάει και εγώ της είπα πήγαινε μέσα στο μαγαζί να πάρεις την πίτα και θα την πληρώσω εγώ αλλά αυτή ήθελε τα λεφτά Εγώ της απάντησα ότι δεν σου δίνω τοτε τα πέντε ευρώ και στη συνέχεια μου ζήτησε τσιγάρα. Εγώ της ζήτησα να φύγει από μένα από εκεί που καθόμουν, αυτό τίποτα άλλο» αναφέρει στο newsit.gr ο 64χρονος για τη συναστροφή που είχε με τη 13χρονη.

Και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως άλλη σχέση πιο στενή μεταξύ τους. 

Μιλώντας στο newsit.gr ο 64χρονος περιγράφει το προφίλ της ανήλικης αλλά και την εικόνα που έβγαζε προς τα έξω.

«Μετά από εκείνη τη μέρα που μου ζήτησε χρήματα  κάνα δυο φορές ακόμη ήρθε και μου ζήτησε τσιγάρα πάλι επειδή κάπνιζε. Αυτό το κορίτσι κυκλοφορούσε έξω μόνο του, στις δύο και τρεις τα ξημερώματα τις καθημερινές, ήταν έξω. Έχει σχολιαστεί στο χωριό γιατί δεν τη μαζεύουν οι γονείς της και έχει κάνει εντύπωση αυτό εδώ στους ανθρώπους του χωριού. Εγώ πριν έξι μήνες έχασα τη γυναίκα μου και θα κοιτάξω τώρα ένα παιδί… Αύριο θα πάω στην ασφάλεια να τα πω όλα αυτά και ότι γίνει» λέει ο 64χρονος.

Συμφωνα πάντως με τον δικηγόρο της οικογένειας της 13χρονης Δημοσθένη Χατζηγιάννη το κορίτσι περνάει δύσκολες ώρες με όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, έχει κλειστεί στον εαυτό της και η ίδια επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον για να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις