Δευτέρα, 21 Οκτ.
20oC Αθήνα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια – Τι λέει για τις αντιδράσεις

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια – Τι λέει για τις αντιδράσεις
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και το βράδυ της Παρασκευής (18.10.2024), πραγματοποίησε ένα πρωτότυπο σόου σε όσους πήγαν να την παρακολουθήσουν.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ανέβηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας σε αρκετούς τη Μέριλιν Μονρόε. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τραγούδησε και χόρεψε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι με νερό στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «Parfait».

Το σόου θύμιζε πολύ το στυλ των παραστάσεων μπορλέσκ και κυρίως τις εμφανίσεις της «βασίλισσας του burleque», Ντίτα φον Τιζ. Η γνωστή Instagramer και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha για το νέο της αυτό εγχείρημα, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που διάβασε στα social media.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Έχω σίγουρα πολύ άγχος, γιατί είναι η πρεμιέρα μας επιτέλους. Την περιμέναμε τόσο καιρό», δηλώνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τα αρνητικά σχόλια είναι στο πρόγραμμα, δεν μπορώ να σου πω ότι τα φοβάμαι. Είμαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα υπάρχουν και αρνητικά και θετικά. Κρατάμε τα θετικά», απαντά σε σχετική ερώτηση.

«Υπήρχαν προτάσεις και στο παρελθόν, ιδιαίτερα μετά το J2US. Δεν το είχα σκεφτεί τόσο σοβαρά είναι η αλήθεια, δεν ήταν ο πρώτος μου στόχος» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είναι μουσικοθεατρικό το συγκεκριμένο σόου και μου ταίριαξε. Είναι σαν ένας ρόλος, έτσι το έχω στο μυαλό μου», επισημαίνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις