Δευτέρα, 28 Οκτ.
19oC Αθήνα

Alfa Romeo Junior Ibrida: Προχωρούν οι παραγγελίες – Το Νοέμβριο οι παραδόσεις

Alfa Romeo Junior Ibrida: Προχωρούν οι παραγγελίες – Το Νοέμβριο οι παραδόσεις

.

Η υβριδική Alfa Romeo Junior Ibrida η οποία παρουσιάστηκε στο κοινό του Mondial de l’Auto στο Παρίσι, ήδη λαμβάνει παραγγελίες στη χώρα μας.

Η νέα Junior Ibrida θα βρίσκεται στις εκθέσεις της Alfa Romeo στην Ελλάδα προς τα τέλη Νοεμβρίου, όταν θα αρχίσουν να παραδίδονται και στους πελάτες τα πρώτα αυτοκίνητα, καθώς οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, με τιμές από 29.900 ευρώ.

Με την εισαγωγή του υβριδικού μοντέλου, η Alfa Romeo επεκτείνει τη γκάμα του μοντέλου.

Η Junior Speciale Ibrida προσφέρει αρχιτεκτονική 48 V Hybrid VGT (Variable-Geometry Turbo) 136 ίππων. Το ηλεκτρικό σύστημα αποτελείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 volt και έναν ηλεκτροκινητήρα 21 kW ενσωματωμένο στο καινοτόμο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων, το οποίο συνεργάζεται με τον μετατροπέα και τη μονάδα ελέγχου μετάδοσης για να εξασφαλίσει μέγιστη απόδοση.

Ως εκ τούτου, το Junior Ibrida προσφέρει μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία οδήγησης και ηλεκτρική λειτουργία περισσότερο από το 50% του χρόνου, κάτι που σημαίνει πολύ περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, ειδικά στην πόλη. Ωστόσο, η ηλεκτρική οδήγηση είναι εγγυημένη όχι μόνο κατά τη διάρκεια ελιγμών στάθμευσης ή σε χαμηλές ταχύτητες σε αστικές περιοχές, αλλά και εκτός πόλης με περιορισμένο φορτίο έως και 150 χλμ./ώρα.

Η Junior Ibrida ξεχωρίζει αισθητικά από τις άλλες εκδόσεις, έχοντας ορισμένες μικρές λεπτομέρειες.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις