Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Ηλιούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο με ανήλικο μασκοφόρο να απειλεί με όπλο υπάλληλο περιπτέρου για να αρπάξει χρήματα και τσιγάρα

Ηλιούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο με ανήλικο μασκοφόρο να απειλεί με όπλο υπάλληλο περιπτέρου για να αρπάξει χρήματα και τσιγάρα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σε μάστιγα έχουν μετατραπεί οι ληστείες από ανήλικους, με κάποιους από αυτούς να μην διστάζουν να απειλήσουν και με όπλο τα θύματά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Ηλιούπολης όπου 3 δράστες «άδειασαν» περίπτερο της περιοχής.

Η νέα ληστεία στην Ηλιούπολη καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης. Σε αυτό φαίνονται οι 3 δράστες να πλησιάζουν το περίπτερο με τον έναν από αυτούς να προτάσσει με θράσος το όπλο στο πρόσωπο του υπαλλήλου για να του αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν το ταμείο.

Πίσω του βρίσκονται οι 2 συνεργοί του οι οποίοι μπαίνουν στον εσωτερικό χώρο του περιπτέρου με τον έναν από αυτούς να κουβαλά μαχαίρι.

Οι δράστες που είναι όλοι ανήλικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να «σηκώσουν» 800 ευρώ και κούτες με τσιγάρα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ο ένας από τους ανήλικους έχει ταυτοποιηθεί αλλά ακόμα αναζητείται, σύμφωνα με το MEGA.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις