Ελλάδα

Καιρός: Έρχονται βροχές και θα είναι μπόλικες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τελειώνει όπως όλα δείχνουν η ανομβρία, αφού ο Νοέμβριος θα φέρει τις πολυπόθητες βροχές, ενώ όλοι ελπίζουν να αρχίσουν και τα πρώτα χιόνια που θα μπορούν να τροφοδοτήσουν τον υδροφόρο ορίζοντα της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και την πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια, η επόμενη εβδομάδα θα φέρει βροχές και καταιγίδες αρκετά ισχυρές, ενώ στα βουνά της Μακεδονίας δεν αποκλείεται να πέσει και το πρώτο χιόνι.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας σημείωσε πως: «Έχω ευχάριστα νέα: Οι βροχές φαίνεται να είναι μπόλικες».

«Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από δύο μεγάλα μετεωρολογικά κέντρα (Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο) δείχνουν ότι η συγκομιδή του νερού το διάστημα Δευτέρα – Πέμπτη θα είναι αξιόλογη για ορισμένες περιοχές» τονίζει στην ίδια ανάρτηση.

Στη συνέχεια μιλά για τις περιοχές που θα επηρεαστούν: «Αυτές είναι η δυτική Ελλάδα, η δυτική και κεντρική Θεσσαλία, η κεντρική και δυτική Μακεδονία, το μεγαλύτερο κομμάτι της Πελοποννήσου με εξαίρεση τα πιο ανατολικά τμήματα και το δυτικό κομμάτι της Κρήτης».

Ωστόσο, η Αττική φαίνεται να μην επηρεάζεται σημαντικά, ενώ τη «Δευτέρα το βράδυ θα πέσει λίγο φρέσκο χιονάκι στα βουνά της Μακεδονίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη Πέμπτη με άνοδο θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη - Αναλυτική πρόγνωση έως και τη Δευτέρα του Πάσχα
Για «εντυπωσιακή» μεταφορά αφρικανικής σκόνης σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Ευρώπης κάνει λόγο ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος
Αφρικανική σκόνη