Lifestyle

Jimmy Carr: Χαμός με ανάρτηση του κωμικού – «Είμαι στα Σκόπια, στη Μακεδονία, την πατρίδα του Μεγαλέξανδρου» 

Διαδικτυακό χαμό προκάλεσε ανάρτηση του διάσημου κωμικού Jimmy Carr, με αφορμή ταξίδι του στα Σκόπια, στη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Βρετανο-Ιρλανδός κωμικός, Jimmy Carr επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή (29.11.2024) τη Βόρεια Μακεδονία, στο πλαίσιο περιοδείας του σε χώρες των Βαλκανίων.

Κατά την παραμονή του στην γειτονική χώρα, προχώρησε σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Ανέβασε μια φωτογραφία από την κεντρική πλατεία των Σκοπίων όπου δεσπόζει ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έγραψε στην αρχική λεζάντα «φιλικά Βαλκάνια», ενώ στη συνέχεια προσέθεσε:

«Είμαι στα Σκόπια, στη Μακεδονία – την πατρίδα του Μεγαλέξανδου, ο οποίος – fun fact- έχει το ίδιο μεσαίο όνομα με τον Winnie the Pooh (σ.σ από το Alexander the Great)».

Το εν λόγω post, πυροδότησε κύμα αντιδράσεων κυρίως από Έλληνες χρήστες, οι οποίοι έσπευσαν να απαντήσουν χωρίς ωστόσο ο διάσημος stand up comedian να απαντά σχετικά ή να παίρνει κάποια συγκεκριμένη θέση.

Ο κωμικός, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να διορθώσει την ιστορική ανακρίβεια ανέβασε την ίδια ανάρτηση, αυτή τη φορά από το Βελιγράδι.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, σχολίασε ένας Σέρβος χρήστης γράφοντας: «Μεγαλέξανδρος ή όπως τον φωνάζουμε εμείς στη Σερβία, Πέντερ».

Ο Τζίμι Καρ, αναμένεται να εμφανιστεί και στη χώρα μας, στις 29 Μαρτίου 2025. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Οι αναρτήσεις της Μαρί Σαντάλ με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της από το Πασχαλινό τραπέζι με τον Παύλο Ντε Γκρες
Η οικογένεια του Παύλου Ντε Γκρες έκανε το τραπέζι του Πάσχα το οποίο γιόρτασε με πολύ στενούς συγγενείς και φίλους, ανάμεσά τους και ο 91 ετών δισεκατομμυριούχος πατέρας της Μαρί Σαντάλ, Robert Warren Miller
Ο Παύλος Ντε Γκρες και η Μαρί Σαντάλ 3
Μιχάλης Βιολάρης: «Η ζωή μου είχε δυο σημαντικές σχέσεις που θεωρώ ότι τις έχασα λόγω της δουλειάς μου»
Όταν τελειώνω μια συναυλία και έχει μέσα 1500 άτομα, αισθανόμαστε εμείς οι μουσικοί ότι ήταν ωραία αλλά δεν έρχεται ένας δικός σου άνθρωπος, η κόρη σου, να πει... ρε μπαμπά, τι ωραίος που ήσουν τώρα»λέει ο Μιχάλης Βιολάρης
Ο Μιχάλης Βιολάρης
Γκλεν Πάουελ και Τζαντ Άπαταου ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα κωμωδία της Universal
Η πλοκή της ταινίας εστιάζει σε έναν αστέρα της κάντρι μουσικής που βρίσκεται σε καθοδική πορεία, με τον Πάουελ να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άπαταου
Ο Γκλεν Πάουελ