Ελλάδα

Μαχαιρωμένος βρέθηκε 29χρονος στο Ρέθυμνο

Η αστυνομία κάνει έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και να εντοπιστούν εμπλεκόμενοι

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο Ρέθυμνο, με έναν 29χρονο να βρίσκεται μαχαιρωμένος 4 φορές, στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο του Ρεθύμνου και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα rethnea.gr μπήκε αμέσως στο χειρουργείο καθώς η κατάστασή του ήταν ανησυχητική. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν, ότι οι μαχαιριές τον βρήκαν στην μηριαία αρτηρία. Τελικά οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τον 29χρονο, ο οποίος πριν την αιματηρή επίθεση σε βάρος του, είχε διαπληκτισμό με άλλα άτομα, στα δημοτικά σφαγεία στα Μουρτζανά.

Τώρα η Αστυνομία κάνει έρευνες για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γενοκτονία των Αρμενίων: Χωρίστηκε από την αγκαλιά της μάνας του στα 5 του χρόνια – Τον περίμενε κάθε μέρα στον σταθμό της Λάρισας
Κάποια στιγμή, μετά από επτά χρόνια, είδε τον Σαρκίς στον σταθμό και τον αναγνώρισε από ένα σημάδι που είχε στο δέρμα του από τσίμπημα σκορπιού
Ο γιος του Σαρκίς Κασπαριάν, Αγκόπ διηγείται την ιστορία του πατέρα του
«Μέλημά μου να γίνει καλά ο φίλος μου» λέει ο 36χρονος που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο - Οι φωτογραφίες από τα γλέντια και το ψευδώνυμο «ασύλληπτος»
Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως δεν γνώριζε ότι ήταν κροτίδα, αλλά το πέρασε για κάποιου είδους πυρσό
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 36χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 2