Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: «Ασφυξία» στον Κηφισό, καθυστερήσεις στην Αττική οδό

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία σε αρκετά τμήματα της λεωφόρου Κηφισίας

Για άλλη μια μέρα η κίνηση στους δρόμους της Αττικής είναι ανυπόφορη με το μποτιλιάρισμα να είναι έντονο σε αρκετές περιοχές.

Αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα όπου υπάρχει μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων.

Μεγάλες καθυστερήσεις που φτάνουν τα 30 λεπτά υπάρχουν και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Πεντέλης.

xartis kinisi

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία σε αρκετά τμήματα της λεωφόρου Κηφισίας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο - «Τον βγάλανε στην άκρη, βρήκαν ένα άλλο πιο λαμόγιο ακόμα»
Σε μια από τις συνομιλίες η κατηγορούμενη προϊσταμένη κάνει λόγο για λαμόγια ενώ «αδειάζει» τη συγκατηγορούμενή της ιδιώτη μηχανικό με την οποία είχε συχνή επαφή
Κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη