Ελλάδα

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό που υπέστη

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης υπέστη εγκεφαλικό την παραμονή των Χριστουγέννων

Σε κρίσιμη κατάσταση, σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων, νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης, έπαθε εγκεφαλικό το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», με σκοπό να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για να κάνει την σωτήρια επέμβαση.

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης μεταφέρθηκε και πάλι στη ΜΕΘ του «Γ. Χατζηκώστα» όπου παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο - «Τον βγάλανε στην άκρη, βρήκαν ένα άλλο πιο λαμόγιο ακόμα»
Σε μια από τις συνομιλίες η κατηγορούμενη προϊσταμένη κάνει λόγο για λαμόγια ενώ «αδειάζει» τη συγκατηγορούμενή της ιδιώτη μηχανικό με την οποία είχε συχνή επαφή
Κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη