Ελλάδα

Πρωτοχρονιά με μπάνιο στη θάλασσα στο Ναύπλιο και στην Πάτρα

Αρκετοί μάλιστα, στο κλίμα των ημερών φόρεσαν και σκουφάκια του Αϊ - Βασίλη για να βουτήξουν στα παγωμένα νερά

Με μπάνιο στη θάλασσα επέλεξαν να κάνουν Πρωτοχρονιά κάποιοι θαρραλέοι χειμερινοί κολυμβητές στο Ναύπλιο. Βοήθησε βέβαια και ο καιρός με τη λιακάδα που επικρατεί.

Στο Ναύπλιο, στην παραλία της Αρβανιτιάς πίσω από το κάστρο του Παλαμηδίου και με φόντο τα χιονισμένα βουνά, λίγοι αλλά θαρραλέοι επέλεξαν την Πρωτοχρονιά για να βουτήξουν στα παγωμένα νερά της θάλασσας.

Όπως σημειώνουν οι argolikeeidhseis.gr, οι ίδιοι λένε πως το νερό είναι αρκετά πιο ζεστό από την εξωτερική θερμοκρασία και η χειμερινή κολύμβηση χαρίζει ευεξία.

_cuva

NAFPLIO PROTOHRONIA

NAFPLIO PROTOHRONIA

Λίγο δυτικότερα και συγκεκριμένα στην Αχαΐα, μπορεί το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και οι ορεινοί – χειμερινοί προορισμοί να γνωρίζουν αυτές τις ημέρες μεγάλες… πιένες, δεν λείπουν όμως και αυτοί που πάνε κόντρα… στα καθιερωμένα!

PATRA PROTOHRONIA

Ο λόγος για τους Πατρινούς χειμερινούς κολυμβητές οι οποίοι επέλεξαν βουτιές στα κρύα νερά, κατά την πρώτη μέρα του 2025.

Αρκετοί μάλιστα, στο κλίμα των ημερών φόρεσαν και σκουφάκια του Αϊ – Βασίλη για να βουτήξουν, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που πήγαν για να απολαύσουν την ηλιόλουστη βόλτα παρέα με φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο δυστύχημα στη Μαγνησία: Η 25χρονη «εκτινάχθηκε» από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία - Ασθενοφόρο περνούσε τυχαία από το σημείο
Οι γονείς της μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο - Η οικογένεια είχε ξεκινήσει από την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα
Ένα αυτοκίνητο έχει ανατραπεί 9