Lifestyle

Δόμνα Μηχαηλίδου για την εγκυμοσύνη της: «Είμαι τυχερή, δεν έχω ταλαιπωρηθεί καθόλου»

Η βουλευτής της ΝΔ μετράει αντίστροφα για να γίνει μητέρα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λεωνίδας Μαντωνάκης, ζουν μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους. Ο γάμος τους δεν θα καθυστερήσει. Οι δυο τους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και όπως έχει αποκαλύψει η βουλευτής της ΝΔ, περιμένουν αγόρι.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» το πρωί της Τετάρτης (08-01-2025).

Η Ανθή Βούλγαρη, αφού καλησπέρισε όλους τους καλεσμένους, αρχικά απευθύνθηκε στην εγκυμονούσα Δόμνα Μιχαηλίδου, ρωτώντας την πώς κυλάει η εγκυμοσύνη της. «Είμαι πολύ καλά, είμαι τυχερή, δεν έχω ταλαιπωρηθεί καθόλου. Συνεχίζουμε κανονικά», απάντησε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Είμαι στον έκτο μήνα και περιμένουμε να έρθει ένα αγόρι στην οικογένειά μας. Θα κάνουμε έναν μικρό γάμο πριν πριν έρθει το μωρό και μετά κάτι σαν μεγαλύτερο, σαν πάρτι. Έχω αγωνία να βγει το παιδί υγιές» είχε αποκαλύψει η Δόμνα Μιχαηλίδου σε άλλη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου δυο χρόνια. Στα τέλη του καλοκαιριού έγινε η πρόταση γάμου από τον Λεωνιδα Μαντωνάκη στην Δόμνα Μιχαηλίδου ενώ τώρα, οι δυο τους μετρούν αντίστροφα για να γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι κρατά μια διακριτική στάση εστιάζοντας στην ουσία της σχέσης τους και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Λεωνίδας Μαντωνάκης κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν κοινό κόσμο γεμάτο αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίο σεβασμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σπύρος Μπιμπίλας: Ήξερα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «κολλούσε» σε κοπέλες και έκανε επίδειξη των γεννητικών οργάνων του
«Η περίπτωση Καρκά είναι μια θλιβερή περίπτωση που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή από την πλευρά του Πέτρου με έναν περίεργο τρόπο» είπε σε άλλο σημείο ο Σπύρος Μπιμπίλας
Σπύρος Μπιμπίλας 1