Ελλάδα

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στην Εθνική Άμυνα

Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Δεν τα κατάφερε τελικά ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον σταθμό Εθνική Άμυνα το πρωί της Τετάρτης (15.1.2025).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο άνδρας ανασύρθηκε από συρμό του Μετρό πλησίον του σταθμού «Εθνική Άμυνα» και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά τις 13:30, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ «για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και μέχρις ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό, δρομολογήθηκε η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή “Ειδικό Δρομολόγιο” που εκτελεί το δρομολόγιο Κατεχάκη – Χαλάνδρι και πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Μετρό, που υπάρχουν στο τμήμα αυτό».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν πως ο άνδρας αυτοκτόνησε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 42χρονου Αιγύπτιου στην Καλλιθέα - Έκανε live στο Facebook τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσής του
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από το στυγερό έγκλημα και «ξεσκονίζουν» τις κάμερες για να βρουν απαντήσεις
Ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 17