Media

Απόστολος Μαγγηριάδης: Ανανέωσε με την ΕΡΤ μέχρι τον Αύγουστο του 2027

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΕΡΤ για δύο ακόμη χρόνια

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης παραμένει στο δυναμικό της ΕΡΤ καθώς ο έμπειρος δημοσιογράφος συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε για επέκταση της συνεργασίας τους. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από δελτίο τύπου. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια.

«Η ΕΡΤ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη. Ο Απόστολος Μαγγηριάδης, ο οποίος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, εργάζεται στην ΕΡΤ από τον Αύγουστο του 2022, και η σύμβασή του ανανεώνεται έως και τον Αύγουστο του 2027.

Παρουσιάζει το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNEWS στις 18:00, που μεταδίδεται παράλληλα και από την ΕΡΤ1, καθώς και δύο εβδομαδιαίες πολιτικές εκπομπές, τον «Επίλογο» και το «ΕΡΤ Talks».

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κι έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ποιος είναι ο 24χρονος τενόρος JJ που νίκησε στη φετινή Eurovision με μία «Χαμένη Αγάπη» - Από το «The Voice» έως την Κρατική Όπερα της Βιέννης
Ο τενόρος ερμηνεύοντας το τραγούδι «Wasted Love» κατάφερε να συγκεντρώσει 436 βαθμούς στον τελικό της Eurovision, εξασφαλίζοντας την τρίτη νίκη της Αυστρίας μετά το 1966 και το 2014
Ο JJ παραλαμβάνει το βραβείο
2