Media

Δέσποινα Καμπούρη για Καινούργιου – Παπακωστοπούλου: «Πολύ άβολη στιγμή»

«Είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση τους δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη»

«Πιστεύω ότι η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έχει μετανιώσει που είναι σε αυτή την εκπομπή», λέει η Δέσποινα Καμπούρη.

Τη δική της άποψη για το χαμό που έγινε με την Κατερίνα Καινούργιου και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου εξέφρασε σήμερα (08.02.2025) η Δέσποινα Καμπούρη στους Weekenders.

«Άβολη στιγμή! Κι εγώ που την είδα ως τηλεθέατρια, ένιωσα πάρα πολύ άβολα. Είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση τους δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη. Πιστεύω ότι η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έχει μετανιώσει που είναι σε αυτή την εκπομπή.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι φορτισμένες οι σχέσεις τους, το να λες με τέτοιο ύφος “θέλω να είσαι πιο προσεκτική σε αυτά που λες στον αέρα της εκπομπής” δεν είναι και ότι καλύτερο μπορείς να ακούσεις», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα