Ελλάδα

Χειροπέδες σε 15χρονο για ληστείες με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικα: Αναζητείται ο συνεργός του

Ο ανήλικος κατηγορείται για τουλάχιστον 10 ληστείες ψιλικατζίδικων σε Άγιο Παντελεήμονα, Αμπελόκηπους, Νέα Ερυθραία, Γαλάτσι και Αργυρούπολη

Στα ίχνη ενός 15χρονου, έφτασε η αστυνομία για τις αμέτρητες ληστείες που έγιναν σε ψιλικατζίδικα σε όλη την Αττική,

Μετά από έρευνα που έκανε η αστυνομία για τις ληστείες στα ψιλικατζίδικα, ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος δράστης και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Όσον αφορά τον τρόπο που ο 15χρονος «χτύπαγε» τα καταστήματα, αποδείχθηκε πως ο ανήλικος, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο, έχοντας πάντα καλυμμένο το πρόσωπό του, έμπαινε στα ψιλικατζίδικα και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και έπαιρνε τα χρήματα από το ταμείο.

Ο 15χρονος κινούνταν πάντα με μοτοσικλέτα ενώ στις ληστείες συμμετείχε και ένας συνεργός ο οποίος ταυτοποιήθηκε αλλά δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και τα ρούχα που χρησιμοποιούσε στις ληστείες.

Από την προανακριτική έρευνα της ΕΛΑΣ εξιχνιάστηκαν, μέχρι στιγμής, 10 ληστείες στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, των Αμπελοκήπων, της Νέας Ερυθραίας, του Γαλατσίου και της Αργυρούπολης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου μετά το τροχαίο στο Παγκράτι, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή
Σοβαρά κατάγματα φέρει και η δεύτερη πεζή που έπεσε πάνω της η κολόνα - Η 78χρονη που μετέφερε το ασθενοφόρο είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της
Το τροχαίο στο Παγκράτι
Θερμοκρασίες Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Οι τελευταίοι εκδρομείς θα εγκαταλείψουν τις πόλεις με λιακάδα, με καλό καιρό η περιφορά του Επιταφίου, ενώ με ήλιο και ζέστη θα γίνει το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα
Εκκλησία στη Σαντορίνη 2