Αθλητικά

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Sold Out ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής για την Super League

Κατάμεστο θα είναι το «Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική της Super League, με το παιχνίδι να είναι Sold Out όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης έχουν εξαντληθεί, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση η οποία «ανοίγει» την αυλαία της 22ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα να είναι και επίσημα Sold Out.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός ο οποίος προέρχεται από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, ενώ οι καλές εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στην Super League ήταν στις 27 Οκτωβρίου του 2024 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-0), με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τότε να μετρά 21 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα!

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα