Κόσμος

Ο πάπας Φραγκίσκος σταμάτησε ξανά στη μέση ομιλία του – Ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα

Είχε συμβεί το ίδιο και την περασμένη Κυριακή στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Ο πάπας Φραγκίσκος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα και παρά τις προσπάθειες που καταβάλει αναγκάστηκε σήμερα Τετάρτη (12.2.2025) να σταματήσει και πάλι ομιλία του.

Το πρωί της Τετάρτης κατά την καθιερωμένη γενική ακρόαση στο Βατικανό, ο πάπας Φραγκίσκος άρχισε να διαβάζει την ομιλία του, αλλά έπειτα από λίγο ζήτησε να συνεχίσει συνεργάτης του. Είχε συμβεί το ίδιο και την περασμένη Κυριακή, πάντα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. «Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι καλά», είπε σήμερα ο Φραγκίσκος που αναρρώνει από βρογχίτιδα.

Τα σχετικό πρόβλημα υγείας προέκυψε πριν από μία εβδομάδα και για προληπτικούς λόγους ο πάπας αποφάσισε να διακόψει – προσωρινά – τις επίσημες συναντήσεις του στην βιβλιοθήκη του Βατικανού και να αρχίσει να υποδέχεται τους συνομιλητές του στον ξενώνα της Αγίας Μάρθας, πάντα στην Αγία Έδρα, όπου διαμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και θεωρούν ότι τις επόμενες ημέρες η υγεία του 88χρονου Φραγκίσκου θα αποκατασταθεί πλήρως.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα