Ελλάδα

Δίκη για τη δολοφονία Καργιώτη: Την ενοχή των 4 κατηγορούμενων ζήτησε η εισαγγελέας

«Σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέω ότι είστε ένοχοι» είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στους τέσσερις κατηγορούμενους

Την ενοχή των τεσσάρων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη τον Σεπτέμβριο του 2023 ζήτησε η εισαγγελέας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Καργιώτης είχε χάσει τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου στη θάλασσα την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί.

«Σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέω ότι είστε ένοχοι» είπε η εισαγγελέας απευθυνόμενη στους τέσσερις κατηγορούμενους για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη.

Αποδόθηκαν οι κατηγορίες σε ότι αφορά στον πλοίαρχο του Blue Horizon για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, των θαλασσίων συγκοινωνιών από τις οποίες προήλθε θάνατος, καθώς και για κατάχρηση εξουσίας, όπως ανέφερε η εισαγγελέας.

Όπως είπε, το πλοίο έφυγε με ανοιχτό καταπέλτη, κάτι που έδινε την αίσθηση σε κάποιον επιβάτη ότι μπορεί και προλαβαίνει να επιβιβαστεί, κάτι το οποίο τελικά έγινε και πραγματώθηκε στο πρόσωπο του Αντώνη Καργιώτη.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η στάση που είχε το σώμα επιβεβαιώνει τις υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου
«Η απάντηση θα έρθει από τις ιστολογικές εξετάσεις και εκεί θα φανεί κατά πάσα πιθανότητα ο μηχανισμός θανάτου του Βασίλη Καλογήρου» επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο
Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών της δολοφονίας της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο - Στο μικροσκόπιο και το ευρύτερο περιβάλλον της 69χρονης 
Ερευνάται πλέον και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της 69χρονης, να ήταν γνωστός της και να μην είχε ως κίνητρο μόνο τη ληστεία
Η Μαρίζα Τερτσέτη Παπαδάτου