“Αυτή είναι η επιλογή μου κι είμαι οκ και ζω υπέροχα με αυτό” ανέφερε ο Σάββας Πούμπουρας.
Για μία ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή του και τον λόγο που δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις απάντησε ο Σάββας Πούμπουρας στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Λάγιου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Δεν θέλω να δίνω άλλες συνεντεύξεις. Αυτή είναι η επιλογή μου κι είμαι οκ και ζω υπέροχα με αυτό. Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα. Ποιος ξέρει; Μπορεί αύριο να πεθάνω”.
“Παραλίγο να πεθάνω, οπότε ό,τι και να πω τώρα… Χάρηκα πάρα πολύ, σας ευχαριστώ. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα γιατί με κόβουν από το control” δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Σάββας Πούμπουρας τραυματίστηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του, όταν στα τέλη Ιανουαρίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Αθήνα. Ο παρουσιαστής απέφυγε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος και τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Ένας οδηγός αυτοκινήτου άλλαξε απότομα λωρίδα και χτύπησε τη μηχανή του παρουσιαστή, ο οποίος έπεσε στο δρόμο και σύρθηκε για αρκετά μέτρα, ωστόσο η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού τον προστάτευσε από σοβαρότερους τραυματισμούς.
Λίγες μέρες μετά ο ίδιος ξεκαθάρισε αρχικά: «Δεν είναι μάτι, είναι επικίνδυνη οδήγηση, χρήση κινητού, υπερβολική ταχύτητα. Δεν χρειάζεται όλα να τα ανάγουμε σε μία ανώτερη δύναμη».
Στη συνέχεια ο Σάββας Πούμπουρας είπε: «Αν όλοι εμείς με τα μηχανάκια πάρουμε αυτοκίνητα, η Αθήνα δεν θα κουνηθεί ποτέ», εξηγώντας πως η λύση δεν είναι να σταματήσουν οι οδηγοί των δικύκλων να κυκλοφορούν.