Ελλάδα

Λιανοκλάδι: Ταλαιπωρία επιβατών με καθυστέρηση του βραδινού δρομολογίου για Αθήνα

Κάποιοι από τους επιβάτες προτίμησαν να μην ταξιδέψουν

Πολλές διαμαρτυρίες προκάλεσε η καθυστέρηση του τρένου intercity 57 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, το βράδυ της Πέμπτης (27.02.2025) – το τρένο έπρεπε να βρίσκεται στο Σταθμό Λιανοκλαδίου στις 19:59 κι έφτασε 10 λεπτά πριν τις 21:00’, έχοντας κάνει αναγκαστική στάση στο σταθμό των Αγγειών στο Δομοκό.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι επιβάτες του intercity που ανέβηκαν στο Σταθμό, πέντε λεπτά αργότερα αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν προκειμένου να γίνει αλλαγή ενός βαγονιού που είχε πρόβλημα με τον αέρα, προκαλώντας νέα καθυστέρηση στο δρομολόγιο που έφυγε τελικά περίπου στις 21:40’.

Όπως κατήγγειλαν στο LamiaReport αγανακτισμένοι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε και μόλις ένας υπάλληλος προσπαθούσε να τους βοηθήσει χωρίς να είναι σε θέση να τους ενημερώσει για το πόσο ακόμη θα καθυστερούσε.

Έτσι, κάποιοι από τους επιβάτες προτίμησαν να μην ταξιδέψουν, καθώς ήδη είχαν βγει από το πρόγραμμά τους αρκετή ώρα (το τρένο κανονικά έφτανε Αθήνα στις 22:00).

Κι όλα αυτά μόλις μία ημέρα πριν τη θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, στο 100% η πληρότητα σε πλοία και ΚΤΕΛ - «Σημειωτόν» σε Κηφισό και Αττική Οδό
Έως και 30 λεπτά οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πάνω από 35.000 εκδρομείς θα φύγουν σήμερα από τα λιμάνια της Αθήνας - Ξεπέρασαν τους 100.000 οι ταξιδιώτες που επέλεξαν λεωφορεία των ΚΤΕΛ
Αυτοκίνητα τα διόδια 1