Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός για τη «μαύρη» επέτειο των Τεμπών

Το μήνυμα των “πρασίνων” στα social media

Συμπληρώνονται σήμερα (28.02.2025) δυο χρόνια τη “μαύρη” στιγμή που 57 άνθρωποι έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, χιλιάδες πολίτες -όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό- έχουν προχωρήσει σε μαζικές κινητοποιήσεις, τιμώντας τη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών και ζητώντας να υπάρξει δικαίωση.

Οι ομάδες της Super League δεν έμειναν αμέτοχες σε αυτή την εθνική κινητοποίηση και στην επέτειο των Τεμπών. Ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός, με την “πράσινη” ΠΑΕ να κάνει τη δική της ανάρτηση.

PANATHINAIKOS TEMPI

“28.02 Ημέρα μνήμης” αναφέρει ο Παναθηναϊκός, ποστάροντας μια φωτογραφία, με ένα τρένο, που εμφανίζεται να έχει εκτροχιαστεί μετά από μια σύγκρουση.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα