Μια ακόμα “μίζερη” χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει “τρελάνει” τους οπαδούς της. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είπαν “αντίο” στο θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας, στη φάση των “16”, παραδίδοντας ουσιαστικά τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι.
Ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε μάλιστα μέσα στο “Ολντ Τράφορντ”, όπου η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη Φούλαμ και τελικά ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα το 2013 υπό τον Άλεξ Φέργκιουσον και από τότε πήρε την… κατηφόρα. Αυτή τη στιγμή, η αγγλική ομάδα είναι 14η στον πίνακα της Premier League, δεχόμενη σειρά από “σφαλιάρες”.
Θέλοντας να δείξουν την απογοήτευσή τους, για όσα συμβαίνουν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια,οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια συμβολική κίνηση.
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οργανώνουν νέα διαμαρτυρία κατά της διοίκησης του συλλόγου, με τον σύνδεσμο “The 1958” να καλεί στο προσεχές ντέρμπι με την Άρσεναλ (09.03.2025, 19:30) τους φιλάθλους να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους προς την οικογένεια Γκλέιζερ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας καλούν τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας να ντυθούν στα μαύρα, συμβολίζοντας έτσι το τρόπο με τον οποίο ο αγαπημένος τους σύλλογος “αργοπεθαίνει” λόγω των τεράστιων χρεών, της κακής διαχείρισης της ομάδος και την εκμετάλλευση των οπαδών που εκφράζεται στην αύξηση των τιμών των εισιτήριων.
“Ο σύλλογος αργοπεθαίνει μπροστά στα μάτια μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και η ευθύνη βαραίνει εξ ολοκλήρου το τρέχον μοντέλο διοίκησης των ιδιοκτητών. Από πολλές απόψεις, αυτή είναι η μεγαλύτερη κρίση που αντιμετωπίζει η Γιουνάιτεντ μετά την τραγωδία του Μονάχου, από την οποία εμπνευστήκαμε και το όνομά μας.
Ο σύλλογος βρίσκεται αντιμέτωπος με οικονομική καταστροφή. Τα χρέη είναι ο δρόμος προς την καταστροφή. Ο Σερ Ματ Μπάσμπι θα αναστέναζε στον τάφο του βλέποντας τη θέση που βρίσκεται ο σύλλογος, ο οποίος έχει γονατίσει και από πολλές απόψεις έχει γίνει περίγελο”, ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνδέσμου, Στιβ Κρόμπτον.