Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι γλυκές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει ευτυχισμένη και μετράει αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα γίνει σε λίγους μήνες μητέρα και ζει όπως φαίνεται μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής της ως έγκυος. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, στενούς συγγενείς και φίλους, με τους οποίους μοιράζεται χαρές αλλά και αγωνίες.

Το απόγευμα του Σαββάτου 15 Μαρτίου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά και αποκάλυψε πως διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«22 εβδομάδες και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να σε δούμε» έγραψε στην ανάρτησή της, η παρουσιάστρια. Στις φωτογραφίες, κρατάει το κινητό τηλέφωνο στα χέρια και δείχνει ευτυχισμένη.

«Μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να το κρύψω. Κάποιοι που με ξέρουν το κατάλαβαν, αλλά το σεβάστηκαν. Έχω μιλήσει εδώ και τόσα χρόνια και λέω ότι δεν πρέπει να ρωτάμε μια γυναίκα πότε και αν είναι έγκυος» είχε πει προ ημερών μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος.

«Δεν θέλω να αποκαλύψω το φύλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε, γιατί θέλουμε να το κρατήσουμε για το gender reveal, αλλά και να ξέραμε δεν θα το αποκαλύπταμε», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συμπληρώνοντας ότι εκείνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έχουν σκεφτεί κάποια ονόματα για το μωρό τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

«Νιώθω σαν να απελευθερώθηκα και από τώρα θεωρώ ότι αρχίζω να νιώθω και να χαίρομαι και να καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος, γιατί τόσον καιρό κρυβόμουνα», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος, σημειώνοντας ότι δεν έχει λιγούρες και πώς η μοναδική τροφή που δεν έτρωγε παλαιότερα και επιθυμεί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είναι το τουρσί.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα