Ελλάδα

Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλεσε «βλαχάρα» τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στο δικαστήριο

Σκηνές απείρου κάλλους μέσα στο δικαστήριο την Τετάρτη - «Πας με εμένα κόντρα; Δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει. Δεν βλέπεις τι έπαθε ο Σοφός; Δεν τον θέλουν όλοι οι δικηγόροι»

Χάος επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (19.3.2025) στη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζεται η μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου προς την πρώτη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης της μήνυσης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου εις βάρος της πρώτης συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ωστόσο ακολούθησε ένας εκρηκτικός διάλογος με απαράδεκτες αναφορές για την εν διαστάσει σύζυγό του.

Κάποια στιγμή ο Απόστολος Λύτρας πλησίασε τον δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Νίκο Βιτώρο.

Τότε ο συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα, Γιώργος Κριεμάδης, είπε: «Είναι ένας ιδιώτης ιατρός αυτός που υπογράφει το έγγραφο από όσο βλέπω και όχι από δημόσιο νοσοκομείο. Ξέρω την κα Πολυζογωπούλου 15 χρόνια τώρα έχει αυτό το πρόβλημα. Είναι προσχηματικός ο λόγος που μας παρουσιάζετε σήμερα».

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε: «Κε Πρόεδρε τι είναι αυτά; Δεν μπορεί ο συνάδελφος να την εκπροσωπήσει και να λέει αυτά, είναι αγγελιοφόρος του αιτήματος. Είστε αγγελιοφόρος κε Βιτώρο καθίστε κάτω».

«Καθίστε εσείς κάτω κε Λύτρα. Είμαι εδώ ως αγγελιοφόρος για να μεταφέρω αυτό το ιατρικό της θέμα» απάντησε ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Γιώργος Κριεμάδης: «Δεν προκύπτει ότι έχει εξεταστεί από δημόσιο γιατρό. Χθες μίλησα μαζί της και ήταν μια χαρά. Έχω κλήσεις μαζί της το απόγευμα επειδή ήθελε να πάρει αναβολή για τους δικούς της προσωπικούς λόγους, όλοι ξέρουμε γιατί. Ζητάμε την πρόοδο της δίκης και σε καμία περίπτωση στην αναβολή της. Όλο αυτό συμβαίνει για να πλήττεται η εικόνα του Απόστολου Λύτρα και να διαιωνίζεται μια κατάσταση. Γίνεται μια δολοφονία χαρακτήρα. Έχουμε εδώ μια μάνα (πρώην σύζυγος Απόστολου Λύτρα) που διασύρεται καθημερινά και δεν έχει καμία σχέση με τη μεταξύ τους σχέση Λύτρα – Πολυζογωπούλου».

 

Λύτρας προς Βιτώρο: Μην το κάνεις προσωπικό το θέμα, δεν θα σου βγει σε καλό. Κράτα το επίπεδο. Είσαι αγγελιοφόρος δεν εκπροσωπείς κάποιον τώρα.

Νίκος Βιτώρος: Σας παρακαλώ κ. Λύτρα γιατί αυτή η ένταση;

Κριεμάδης: Ας μην κρυβόμαστε κε Πρόεδρε. Είναι πολύ απλό, η κα Πολυζωγοπούλου να μίλησε με έναν φίλο της γιατρό να της γράψει ένα χαρτί. Να απορριφτεί το αίτημα αναβολής.

Λύτρας: Ο Σοφός είναι χαζός που την άφησε; Πας με εμένα κόντρα; Μην τα βάζεις μαζί μου. Βλέπεις πόσους συνεργάτες έχω; Έχω 100 συνεργάτες. Θα με βρεις μπροστά σου. Είμαστε 200 χρόνια δικηγόροι. Ο πατέρας μου, τα παιδιά μου… Δεν σκέφτηκες καλά με ποιον έμπλεξες. Δεν μασάω εγώ. Δεν έπρεπε να έρθεις καν. Πας με την βλαχάρα; Δεν ντράπηκες σήμερα να μας πεις ότι έχει πρόβλημα γυναικολογικό; Δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει. Είμαστε όλη η οικογένεια δικηγόροι. Δεν βλέπεις τι έπαθε ο Σοφός; Δεν τον θέλουν όλοι οι δικηγόροι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, με την ίδια να επαναλαμβάνει πως δεν θέλει να αναφερθεί στο ζήτημα και σημείωσε μόνο πως για ακόμη μια φορά πλήττεται η κόρη τους και η ηρεμία της.

 

Επανέλαβε, δε, πως ό,τι έχει να πει θα το πει στις δικαστικές αίθουσες.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπιμπίλας στη δίκη Φιλιππίδη - «Σε κάθε σίριαλ έκανε και μια σχέση, έλεγαν ότι ηθοποιός αυτοκτόνησε εξαιτίας του»
«Με πλησίασαν άνθρωποι και μου είπαν πάρα πολλά για τον Πέτρο που δεν ήρθαν να τα πουν εδώ - Μιλάω για σεξουαλικές κακοποιήσεις», ανέφερε στην κατάθεσή του ο Μπιμπίλας
Δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο
Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα των πολεοδόμων στη Ρόδο - Το πρόστιμο των 4 εκατ. ευρώ και οι ταρίφες του αρχηγού αρχιτέκτονα
Η «ταρίφα» για παράνομες άδειες έφτανε έως τα 100.000 ευρώ. Χειροπέδες σε 7 μέλη, 5 στελέχη της πολεοδομίας της Ρόδου, έναν αρχιτέκτονα και μία πολιτικό μηχανικό
Κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο