Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τον γιο τους

Στις φωτογραφίες, ο υπουργός Ναυτιλίας παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση αγκαλιά με τον γιο του

Τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, πήγαν να παρακολουθήσουν ο Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσει τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης. Ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού έδωσαν στο παρών, έχοντας μαζί και τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

Στις φωτογραφίες, ο υπουργός Ναυτιλίας παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση αγκαλιά με τον γιο του, ο οποίος ενθουσιασμένος έβλεπε τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Η Τζένη Μπαλατσινού, ήταν πολύ κομψή, φορώντας ένα μακρύ μπλε φόρεμα, μαύρες μπότες και μαύρα γυαλιά.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού

Παρόντες ήταν και πολλοί υπουργοί και πολιτικοί προς τιμήν της εθνικής επετείου.

 

 

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Σισμανόγλειο με αφορμή ανάρτηση TikToker - «Ευχαριστώ όποιον αναδεικνύει προβλήματα»
«Έχουμε και πολλές καλές εικόνες να δείχνουμε που με την εξέλιξη και ολοκλήρωση των έργων που τώρα κάνουμε ταυτόχρονα σε 93 Νοσοκομεία, αλλάζουν πρόσωπο»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Είμαι αθώος - Να ελεγχθώ από την τακτική δικαιοσύνη» - Όλο το υπόμνημα Τριαντόπουλου στην Προανακριτική - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρώην υπουργός καταθέτει στην Προανακριτική μέσω υπομνήματος - Με το εξώδικο η κα Καρυστιανού καλεί ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό
Συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής